Ton balıklı salatalı sandviç
Ton balıklı salatalı sandviç

Ton balıklı salatalı sandviç

5 3 oy
toplam süre 10 dak.
10 dak. hazırlık süresi

Kremalı ton balığı salatası, çıtır marul ve taze avokado ile doldurulmuş tam buğday ekmeği, Kikkoman Soy Sauce ve yoğurtla zenginleştirildi. Kremalı soya-wasabi sosu ile lezzet patlaması yaşatırken enfes bir Asya dokunuşu sunan,  besleyici bir sandviç.

Malzemeler

2 porsiyon
100 gr
suyu süzülmüş ton balığı
140 gr
yoğurt
40 gr
sarı biber (küp küp doğranmış)
1 tatlı kaşığı
ince doğranmış kırmızı soğan
20 gr
ince doğranmış kereviz
 ½ tatlı kaşığı
limon suyu
1 tatlı kaşığı
doğranmış taze dereotu
 ½ tatlı kaşığı
acı hardal
 ¼ tatlı kaşığı
taze çekilmiş karabiber
2 
parça karabuğday baget (her biri 100 gr)
10 gr
karışık yeşil salata
1 tutam
wasabi
 ½ 
dilimlenmiş avokado
1 
dilimlenmiş turp
Besin değerleri (porsiyon başı):1.789 kJ / 425 kcal
11 grYağ
28,1 grProtein
49 grKarbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

100 gr suyu süzülmüş ton balığı – 80 gr yoğurt – 40 gr sarı biber (küp küp doğranmış) – 1 tatlı kaşığı ince doğranmış kırmızı soğan – 20 gr ince doğranmış kereviz –  ½ tatlı kaşığı limon suyu – 3 tatlı kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu1 tatlı kaşığı doğranmış taze dereotu –  ½ tatlı kaşığı acı hardal –  ¼ tatlı kaşığı taze çekilmiş karabiber

Tüm malzemeleri iyice karıştırın.

Adım 2

2  parça karabuğday baget (her biri 100 gr) – 10 gr karışık yeşil salata

Bagetleri uzunlamasına kesin. İçlerini yeşil salata ve ton balıklı salatayla doldurun.

Adım 3

60 gr yoğurt – 3 tatlı kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu1 tutam wasabi –  ½  dilimlenmiş avokado – 1  dilimlenmiş turp

Kalan 60 gr yoğurdu Kikkoman Soy Sauce ve wasabi ile karıştırın. Sandviçlere avokado ve turp dilimlerini ekleyin, üzerinde soya-wasabi sosu gezdirin ve servis yapın.

Püf noktası:

Yeşil smoothie bu sandviçle çok iyi gider! 2 porsiyon için 1 yeşil elma, 30 gr ıspanak, ½ muz, 2 kivi ve 1 sap kerevizi 250 ml su ile püre haline getirin.

Recept-ID: 1544

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

100 gr suyu süzülmüş ton balığı – 80 gr yoğurt – 40 gr sarı biber (küp küp doğranmış) – 1 tatlı kaşığı ince doğranmış kırmızı soğan – 20 gr ince doğranmış kereviz – ½ tatlı kaşığı limon suyu – 3 tatlı kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu1 tatlı kaşığı doğranmış taze dereotu – ½ tatlı kaşığı acı hardal – ¼ tatlı kaşığı taze çekilmiş karabiber

Tüm malzemeleri iyice karıştırın.

2 parça karabuğday baget (her biri 100 gr) – 10 gr karışık yeşil salata

Bagetleri uzunlamasına kesin. İçlerini yeşil salata ve ton balıklı salatayla doldurun.

60 gr yoğurt – 3 tatlı kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu1 tutam wasabi – ½ dilimlenmiş avokado – 1 dilimlenmiş turp

Kalan 60 gr yoğurdu Kikkoman Soy Sauce ve wasabi ile karıştırın. Sandviçlere avokado ve turp dilimlerini ekleyin, üzerinde soya-wasabi sosu gezdirin ve servis yapın.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03

Keşfedilecek Tarifler

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar

Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.