Kızarmış hellimli kase
Bambaşka doku ve lezzetleri harmanlayan; avokadolu, kızarmış hellimli, biberli, salatalıklı ve ıspanaklı soslu kase. Besleyici, sağlıklı ve pratik!
Hazırlanış
Adım 1
150 gr pişmiş basmati pirinci – 200 gr hellim peynri – 1 yemek kaşığı zeytinyağı
Pilavı saklama kabına yerleştirin. Hellim peynirini küpler halinde dilimleyin ve altın kahverengi olana kadar zeytinyağında kızartın.
Adım 2
1 avokado – ½ biber – ½ uzun salatalık
Avokado, biber ve salatalığı küpler halinde doğrayın.
Adım 3
30 gr taze ıspanak – 3 yemek kaşığı süzme yoğurt – 2 yemek kaşığı Kikkoman Daha Az Tuzlu Doğal Olarak Fermente Soya Sosu – ½ tatlı kaşığı karabiber – ½ yemek kaşığı kekik – ½ yemek kaşığı mercanköşk
Sos için malzemeleri karıştırın. Pirinç ve ıspanakla servis edin.
Recept-ID: 1304
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet