

Ton Balıklı, Tatlı Mısırlı Tempura Köfte
Malzemeler
4 porsiyon
1
kutu suyunda ton balığı (180g)
100 gr
kutu mısır
1 parça / tane
arpacık soğanı
½ tatlı kaşığı
balık ya da sebze bulyon
70 gr
buğday unu Tip 405
1 parça / tane
yumurta sarısı
100 ml
buzlu su
Aurora Sos
100 gr
ketçap
100 gr
mayonez
5 ml
limon suyu
Birkaç damla TABASCO® Biber Sosu
–
Hazırlanış
Adım 1
Arpacık soğan ince doğranır ve üzerine un serpilir. Ton balığı ve mısırın suyu süzülür. Yumurta sarısı, buzlu su ile karıştırılır, un yavaşça ilave edilir, ancak hamur oluşmamasına dikkat edilir. Arpacık soğanı, ton balığı ve mısır ilave edilip karıştırılır. 170 ° C 'de, küçük köfteler kızartılır.
Adım 2
Aurora sos ile servis yapılır.
Püf noktası
Japonlarımız Japon tapas olarak tasarlanmıştır. Her bir malzemenin miktarını iki katına çıkartın ve ana yemek olarak parmak yiyeceğine servis yapabilirsiniz.
Recept-ID: 177
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet