Deniz Mahsullü Çıtır Çin Böreği
Malzemeler
Dip sos için:
Hazırlanış
Adım 1
Sarımsak, zencefil ve lahana çok ince doğranır. Üzerine tuz serpilir ve fazla suyu bir pamuklu bez yardımıyla sıkılır. Tavuk göğsü 4 mm'ye kadar kıyılır ve ilave edilir, iyice karıştırılır.
Adım 2
Mürekkep balığı soyulur, karides ve somon temizlenir ve irice doğranır. Bir kabın içine alınır ve Kikkoman doğal fermente soya sosu ile karıştırılır.
Adım 3
10-15 dakika buzdolabında marine edilir. Daha sonra deniz mahsulleri, tavuk ve lahana ile karıştırılır.
Adım 4
Karışımdan bir yemek kaşığı, Gyoza yufkasının üzerine boylamasına yerleştirilir ve kapalı bir silindir şekli verilir. Rulonun kapatma uçlarına önceden su sürülürse daha iyi tutar.
Adım 5
Rulolar, tavada yağda çıtır çıtır olup altın sarısı renk alana kadar kızartılır. Dip sos ve tercihe bağlı taptaze salata ile sıcak olarak servis edilir.
Recept-ID: 447
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet