

Avokado ve biberli salsa ile Teriyaki'li didilmiş Jack meyvesi ve pirinç kasesi
Bu kolay vegan pirinç kasesi tarifi ilhamını Meksika lezzetlerinden alıyor. Baharatlı didilmiş Jack meyvesi, karışık biberli salsa ve avokado öğle veya akşam yemeği için harika bir kombinasyon.
Malzemeler
Hazırlanış
Adım 1
Pirinci yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Adım 2
Didilmiş Jack meyvesini durulayın ve Kikkoman Teriyaki Marinade, domates püresi ve baharatlarla iyice karıştırın. Tüm malzemeleri zeytinyağında kavurun.
Adım 3
Biberleri küçük küpler halinde doğrayın. Doğranmış sarımsakla beraber kısa bir süre zeytinyağında kavurun. Limon suyu, Kikkoman Teriyaki Marinade, karabiber, kimyon ve taze kişnişle lezzetlendirin. Avokadonun kabuğunu soyun, dilimleyin ve üzerine susam serpin.
Adım 4
Pişirdiğiniz pirinci 2 kaseye bölün ve geri kalan malzemelerle servis edin.
Recept-ID: 1052
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet