Avokado ve biberli salsa ile Teriyaki'li didilmiş Jack meyvesi ve pirinç kasesi
Avokado ve biberli salsa ile Teriyaki'li didilmiş Jack meyvesi ve pirinç kasesi

Avokado ve biberli salsa ile Teriyaki'li didilmiş Jack meyvesi ve pirinç kasesi

4,3 12 oy
toplam süre 35 dak.
15 dak. hazırlık süresi
20 dak. pişme süresi

Bu kolay vegan pirinç kasesi tarifi ilhamını Meksika lezzetlerinden alıyor. Baharatlı didilmiş Jack meyvesi, karışık biberli salsa ve avokado öğle veya akşam yemeği için harika bir kombinasyon.

Malzemeler

2 porsiyon
100 gr
beyaz pirinç
200 gr
konserve didilmiş Jack meyvesi
4 yemek kaşığı
50 gr
domates püresi
1 tatlı kaşığı
toz kişniş
1 tatlı kaşığı
toz kimyon
 ¼ tatlı kaşığı
toz zencefil
1 tatlı kaşığı
pul biber
2 yemek kaşığı
zeytinyağı
1 
avokado
1 tatlı kaşığı
siyah susam
100 gr
kırmızı biber
100 gr
yeşil biber
100 gr
sarı biber
1 
diş sarımsak
1 yemek kaşığı
limon suyu
 ½ tatlı kaşığı
toz karabiber
Taze kişniş

Besin değerleri (porsiyon başı):

2.747 kJ / 656 kcal
29,2 grYağ
10,6 grProtein
61,3 grKarbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

Pirinci yumuşayıncaya kadar haşlayın.

Adım 2

Didilmiş Jack meyvesini durulayın ve Kikkoman Teriyaki Marinade, domates püresi ve baharatlarla iyice karıştırın. Tüm malzemeleri zeytinyağında kavurun.

Adım 3

Biberleri küçük küpler halinde doğrayın. Doğranmış sarımsakla beraber kısa bir süre zeytinyağında kavurun. Limon suyu, Kikkoman Teriyaki Marinade, karabiber, kimyon ve taze kişnişle lezzetlendirin. Avokadonun kabuğunu soyun, dilimleyin ve üzerine susam serpin.

Adım 4

Pişirdiğiniz pirinci 2 kaseye bölün ve geri kalan malzemelerle servis edin.

Recept-ID: 1052

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Adım adım yemek pişirme rehberi. Başlamak için tıklayın.

Pirinci yumuşayıncaya kadar haşlayın.

Didilmiş Jack meyvesini durulayın ve Kikkoman Teriyaki Marinade, domates püresi ve baharatlarla iyice karıştırın. Tüm malzemeleri zeytinyağında kavurun.

Biberleri küçük küpler halinde doğrayın. Doğranmış sarımsakla beraber kısa bir süre zeytinyağında kavurun. Limon suyu, Kikkoman Teriyaki Marinade, karabiber, kimyon ve taze kişnişle lezzetlendirin. Avokadonun kabuğunu soyun, dilimleyin ve üzerine susam serpin.

Pişirdiğiniz pirinci 2 kaseye bölün ve geri kalan malzemelerle servis edin.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03
04

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar

Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.