Balık Kroket Roll (Uramaki)
Balık kroketler ve renkli taze sebzelerle Uramaki Sushi yapmak için yöntem ve malzemeler.
Malzemeler
Kikkoman Susamlı Sosa Alternatif:
Servis için:
'"Nasıl Yapılır" Videoları
Hazırlanış
Adım 1
Balık kroketleri fritözde veya yağda kızartın.
Adım 2
1 adet Nori yosununu suşi matının üzerine yerleştirin.
Adım 3
Üzerine ıslatmış olduğunuz parmaklarınızla suşi pirincini yayın.
Adım 4
Tamamen çevirin.
Adım 5
Wasabi ezmesini ve mayonezi ortalarına uzunlamasına ince bir şekilde yayın.
Adım 6
En üste rokayı, balık kroketleri, kırmızı biber ve salatalık dilimlerini uzunlamasına yerleştirin.
Adım 7
Üzerine Kikkoman Susamlı Sos gezdirin.
Adım 8
Ruloyu yuvarlayın.
Adım 9
Streç filme sarın, suşi matı ile şekil verin ve matı açın.
Adım 10
Aynı büyüklükte 8 eşit parçaya kesin.
Adım 11
Her iki tarafını da susama batırın.
Adım 12
Tere, mayonez ve Kikkoman Susam Sosu ile servis edin.
Püf noktası:
Pirinci pişirirken pirinç oranını şu şekilde kullanın: Su = 1 : 1. Suşi pirinci hazırlanırken geleneksel pirincin hazırlanmasına göre daha az su kullanılır.
Suşi pirinci (yaklaşık 1 kg pişmiş suşi pirinci)
- 450 g (540 ml) Japon pirinci
- 450 ml su
Önce pirinci pişirin, sonra aşağıdaki baharatlar ile baharatlayın
- Suşi pirinci için 100 ml Kikkoman baharatı
veya alternatif olarak:
- 70 ml pirinç sirkesi
- 30 g şeker
- 15 g tuz
Recept-ID: 943
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet