Kimchi Sebzelerle Tavuklu ve Darılı Zindelik Kasesi

toplam süre 35 dak.
10 dak. hazırlık süresi
25 dak. pişme süresi

Besleyici darı ve üstüne Ponzu'yla lezzetlendirilen tavuk, yeşil fasulye, rezene ve üzerinde gezdirilen acı Kimchi sos ile içinizi ısıtan lezzetli bir kase.

Malzemeler

2 porsiyon
50 gr
darı
200 gr
yeşil fasulye
tuz
250 gr
tavuk göğüs fileto
3 tatlı kaşığı
3 tatlı kaşığı
Taze çekilmiş karabiber
1 
adet rezene kökü
200 gr
çeri domates
2 yemek kaşığı
Besin değerleri (porsiyon başı): 1560 kJ  /  362 kcal
10,1 gr Yağ
36,1 gr Protein
28,9 gr Karbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

Darıyı ambalajındaki talimatlara göre hazırlayın. Fasulyeleri kaynayan tuzlu suda yaklaşık 10 dakika pişirin.

Adım 2

Tavuğu birer lokmalık parçalara bölün, ısıttığınız 1 tatlı kaşığı susam yağında yaklaşık 10 dakika kızartın ve Kikkoman Ponzu Limonlu ve karabiberle lezzetlendirin.

Adım 3

Rezeneyi ince ince doğrayın veya rendeleyin (yeşil uç kısımları kenara alın) ve ısıttığınız 1 tatlı kaşığı sıvı yağda 6-8 dakika kavurun. Domatesleri dilimleyin, ısıttığınız 1 tatlı kaşığı susam yağında yaklaşık 5 dakika pişirin, ardından 100 ml su ve Kimchi sosunu içine dökerek karıştırın.

Adım 4

Darıyı rezene, fasulye ve tavukla kaselere bölün, üzerinde domatesli Kimchi sosunu gezdirin, rezenenin kenara aldığınız uçlarıyla süsleyerek servis edin.

Püf noktası

Üzerine tuzlu badem veya ay çekirdeği serpebilirsiniz.

Recept-ID: 1044

PDF formatında tarif

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Darıyı ambalajındaki talimatlara göre hazırlayın. Fasulyeleri kaynayan tuzlu suda yaklaşık 10 dakika pişirin.

Tavuğu birer lokmalık parçalara bölün, ısıttığınız 1 tatlı kaşığı susam yağında yaklaşık 10 dakika kızartın ve Kikkoman Ponzu Limonlu ve karabiberle lezzetlendirin.

Rezeneyi ince ince doğrayın veya rendeleyin (yeşil uç kısımları kenara alın) ve ısıttığınız 1 tatlı kaşığı sıvı yağda 6-8 dakika kavurun. Domatesleri dilimleyin, ısıttığınız 1 tatlı kaşığı susam yağında yaklaşık 5 dakika pişirin, ardından 100 ml su ve Kimchi sosunu içine dökerek karıştırın.

Darıyı rezene, fasulye ve tavukla kaselere bölün, üzerinde domatesli Kimchi sosunu gezdirin, rezenenin kenara aldığınız uçlarıyla süsleyerek servis edin.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03
04

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.