Tofulu yaz böreği
Heyecan verici, çıtır çıtır bir öneri: Noodle'lı, tofulu ve yer fıstığıyla doldurulmuş sebzelerden leziz bir yaz böreği. Her lokma ayrı bir keyif!
Malzemeler
Hazırlanış
Adım 1
6 yaprak pirinç kâğıdı – 100 gr tofu – ½ kırmızı biber – ½ uzun salatalık – 40 gr kırmızı lahana – ½ sakızkabağı
Sebzeleri ve tofuyu şeritler halinde kesin. Pirinç kâğıdını yumuşayana kadar suda bekletin.
Adım 2
120 gr pişmiş pirinç noodle – 20 gr pişmiş bezelye – 2 yemek kaşığı kaşığı doğranmış yerfıstığı
Pirinç kâğıdına bir parça noodle, tofu, doğranmış sebze, pişmiş bezelye ve fındık koyun. Dikkatlice sarın.
Adım 3
2 yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu – 1 yemek kaşığı Kikkoman Kavrulmuş Susam Yağı – 1 yemek kaşığı akçaağaç şurubu – 1 yemek kaşığı misket limonu suyu – 1 yemek kaşığı fıstık ezmesi – 2 yemek kaşığı taze kişniş
Sos malzemelerini karıştırın. Yaz börekleri ve kişnişle servis edin.
Recept-ID: 1318
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet