Tofulu yaz böreği
Tofulu yaz böreği

Tofulu yaz böreği

toplam süre20 dak.
20 dak.hazırlık süresi

Heyecan verici, çıtır çıtır bir öneri: Noodle'lı, tofulu ve  yer fıstığıyla doldurulmuş sebzelerden leziz bir yaz böreği. Her lokma ayrı bir keyif!

Malzemeler

2 porsiyon
6 
yaprak pirinç kâğıdı
100 gr
tofu
 ½ 
kırmızı biber
 ½ 
uzun salatalık
40 gr
kırmızı lahana
 ½ 
sakızkabağı
120 gr
pişmiş pirinç noodle
20 gr
pişmiş bezelye
2 yemek kaşığı
doğranmış yerfıstığı
2 yemek kaşığı
taze kişniş
1 yemek kaşığı
akçaağaç şurubu
1 yemek kaşığı
misket limonu suyu
1 yemek kaşığı
fıstık ezmesi
Besin değerleri (porsiyon başı):1949 kJ / 466 kcal
20 grYağ
19,3 grProtein
50 grKarbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

6  yaprak pirinç kâğıdı – 100 gr tofu –  ½  kırmızı biber –  ½  uzun salatalık – 40 gr kırmızı lahana –  ½  sakızkabağı

Sebzeleri ve tofuyu şeritler halinde kesin. Pirinç kâğıdını yumuşayana kadar suda bekletin.

Adım 2

120 gr pişmiş pirinç noodle – 20 gr pişmiş bezelye – 2 yemek kaşığı kaşığı doğranmış yerfıstığı

Pirinç kâğıdına bir parça noodle, tofu, doğranmış sebze, pişmiş bezelye ve fındık koyun. Dikkatlice sarın.

Adım 3

2 yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu1 yemek kaşığı Kikkoman Kavrulmuş Susam Yağı1 yemek kaşığı akçaağaç şurubu – 1 yemek kaşığı misket limonu suyu – 1 yemek kaşığı fıstık ezmesi – 2 yemek kaşığı taze kişniş

Sos malzemelerini karıştırın. Yaz börekleri ve kişnişle servis edin.

Recept-ID: 1318

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

6 yaprak pirinç kâğıdı – 100 gr tofu – ½ kırmızı biber – ½ uzun salatalık – 40 gr kırmızı lahana – ½ sakızkabağı

Sebzeleri ve tofuyu şeritler halinde kesin. Pirinç kâğıdını yumuşayana kadar suda bekletin.

120 gr pişmiş pirinç noodle – 20 gr pişmiş bezelye – 2 yemek kaşığı kaşığı doğranmış yerfıstığı

Pirinç kâğıdına bir parça noodle, tofu, doğranmış sebze, pişmiş bezelye ve fındık koyun. Dikkatlice sarın.

2 yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu1 yemek kaşığı Kikkoman Kavrulmuş Susam Yağı1 yemek kaşığı akçaağaç şurubu – 1 yemek kaşığı misket limonu suyu – 1 yemek kaşığı fıstık ezmesi – 2 yemek kaşığı taze kişniş

Sos malzemelerini karıştırın. Yaz börekleri ve kişnişle servis edin.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.