Dana Gulaş
Hazırlanış
Adım 1
Dana gulaş, kızgın yağda kızartılır. Soğanlar soyulup küp küp doğranır ve bacon küpleriyle birlikte ete eklenip aynı şekilde kızartılır. Domates salçası eklenip kısa süre kavrulur.
Adım 2
Domatesler yıkanır, ikiye bölünür, sapı ve çekirdekleri ayıklanır, küp küp doğranır, gulaşın üzerine eklenir ve sotelenir.
Adım 3
400 ml su, altı yemek kaşığı soya sosu, kırmızı şarap, ardıç meyveleri ve karanfil ilave edilip ağzı kapalı olarak yaklaşık 150 dakika pişirilir.
Adım 4
Ardıç meyveleri ve karanfiller çıkarılır. Gulaş isteğe göre bir sos kıvamlaştırıcı ile koyulaştırılır, kalan soya sosu ve karabiberle tatlandırılıp Alman Spätzle (veya makarna) ve küçük kızartılmış elmalarla servis edilir.
Recept-ID: 14
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet