Kimchi ile Stir-Fry Domuz Göbeği
Kimchi ile kızarmış domuz göbeği hazırlamak için işlem ve malzemeler.
Malzemeler
Hazırlanış
Adım 1
Domuz eti tek lokmalık büyüklüğünde parçalar halinde kesin ve tuz ve karabiberle baharatlayın.
Adım 2
Soğanı soyun ve yaklaşık 8 mm'lik ince halkalar halinde kesin. Sivri lahanayı yıkayın, kurulayın ve 3-4 cm'lik parçalar halinde dilimleyin.
Adım 3
Domuz eti ve soğanı Kikkoman Kimchi Acı Biberli Sosu, şeker, Worcester sosu ve beyaz susam ile karıştırın ve yaklaşık 20 dakika marine edin.
Adım 4
Yağı bir tavada kızdırın ve domuz etiyle soğan karışımını kızartın. Domuz eti pişince sivri lahanayı ekleyin ve yumuşayana kadar kızartın ardından servis yapın. Pirinç pilavı bu yemeğin yanına çok yakışıyor
Recept-ID: 1023
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet