

Tamago Sushi
Doldurulmuş omletli Tamago Sushi yapmak için yöntem ve malzemeler.
Hazırlanış
Adım 1
Yumurtaları şeker, Kikkoman soya sosu ve su ile çırpın.
Adım 2
Hafifçe yağlanmış bir tavaya 1/3 oranında dökün ve bir tarafı pembeleşinceye kadar hafifçe kızartın.
Adım 3
Sağ ve sol tarafları ortaya doğru katlayın, ardından üst tarafı yarıya kadar çevirin ve ardından rulo şekli oluşturmak için tekrar çevirin
Adım 4
Ruloyu tepsinin kenarına doğru itin ve yumurtanın ikinci kısmını tepsiye dökün.
Adım 5
Daha önce olduğu gibi bir tarafı pembeleşinceye kadar kızartın, ardından ruloyu omletin üstüne yerleştirin ve fazladan bir katman eklemek için rulonun etrafına doğru katlayın.
Adım 6
Aynı işlemi üçüncü yumurta ile tekrarlayın.
Adım 7
Pişen ruloyu mutfak kağıdına yerleştirin ve suşi matı yardımıyla şekillendirin; soğumaya bırakın ve matın içinden çıkarın.
Adım 8
Rulonun uçlarını ince ince dilimleyin ve kalan ruloyu 5 parçaya bölün.
Adım 9
Her parçanın tepesinde küçük bir cep (1/2 cm derinliğinde) kesin ve her cebi 5 g suşi pirinci ile doldurun.
Adım 10
Tamagoyu roka yapraklarıyla bir tabağa koyun ve Kikkoman soya sosuyla servis edin.
Tip
Pirinci pişirirken pirinç oranını şu şekilde kullanın: Su = 1 : 1. Suşi pirinci hazırlanırken geleneksel pirincin hazırlanmasına göre daha az su kullanılır.
*Suşi pirinci (yaklaşık 1 kg pişmiş suşi pirinci)
- 450 g (540 ml) Japon pirinci
- 450 ml su
Önce pirinci pişirin, sonra aşağıdaki baharatlar ile baharatlayın
- Suşi pirinci için 100 ml Kikkoman Sushi Pirinç Lezzetlendiricisi
veya alternatif olarak:
- 70 ml pirinç sirkesi
- 30 g şeker
- 15 g tuz
Recept-ID: 946
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet