Kikkoman usulü Hindili Bohça

toplam süre 60 dak.

Malzemeler

4 porsiyon
500 gr
hindi göğsü filetosu
300 gr
kaysı
4 
adet arpacık soğan
6 yemek kaşığı
Iri öğütülmüş karışık renkli biber
1 tatlı kaşığı
esmer şeker
 ½ tatlı kaşığı
pul biber
1 
adet marul
125 gr
roka
250 gr
çeri domates
3 ½ yemek kaşığı
2 ½ yemek kaşığı
‘Balsamico Bianco’ sirke
1 ½ tatlı kaşığı
incir hardalı
taze öğütülmüş toz biber

Hazırlanış

Adım 1

Hindi göğsü filetosu yıkanır, hafifçe dokunarak kurutulur ve lokma büyüklüğünde doğranır. Kaysılar yıkanır, ikiye bölünür, çekirdeği ayıklanır. Arpacık soğanlar soyulur ve boylamasına doğranır. Önce Kikkoman Teriyaki Marine & Sos, toz biber, şeker ve pul biber karıştırılır, daha sonra hindi göğsü filetosu, kaysı ve arpacık soğanlar bu karışıma ilave edilir. Uygun boylara bölünmüş 4 adet alüminyum folyoya dağıtılır, folyo kapatılır ve bohçalar yaklaşık 15-20 dakika ızgarada pişirilir.

Adım 2

Salata için marul yaprakları ve roka yıkanır, temizlenir ve lokma büyüklüğünde parçalara bölünür. Kikkoman doğal fermente soya sosu, sirke ve hardal karıştırılıp toz biberle tatlandırılır. Salata sosu diğer salata malzemeleriyle karıştırılır ve hindili bohçaların yanında servis edilir. Yanında taze köy ekmeği çok iyi gider.

Tip:

This recipe goes also well with Kikkoman stir-fry sauce

Recept-ID: 7

PDF formatında tarif

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Hindi göğsü filetosu yıkanır, hafifçe dokunarak kurutulur ve lokma büyüklüğünde doğranır. Kaysılar yıkanır, ikiye bölünür, çekirdeği ayıklanır. Arpacık soğanlar soyulur ve boylamasına doğranır. Önce Kikkoman Teriyaki Marine & Sos, toz biber, şeker ve pul biber karıştırılır, daha sonra hindi göğsü filetosu, kaysı ve arpacık soğanlar bu karışıma ilave edilir. Uygun boylara bölünmüş 4 adet alüminyum folyoya dağıtılır, folyo kapatılır ve bohçalar yaklaşık 15-20 dakika ızgarada pişirilir.

Salata için marul yaprakları ve roka yıkanır, temizlenir ve lokma büyüklüğünde parçalara bölünür. Kikkoman doğal fermente soya sosu, sirke ve hardal karıştırılıp toz biberle tatlandırılır. Salata sosu diğer salata malzemeleriyle karıştırılır ve hindili bohçaların yanında servis edilir. Yanında taze köy ekmeği çok iyi gider.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.