Kavanozda ramen
Pratik mi pratik bir ramen! Neredeyse kendi kendine pişen, basit ve lezzetli bir tarif: Taze salatayla kremamsı fıstıklı sosta hazır noodle’lar. Hem de kavanozda!
Malzemeler
Hazırlanış
Adım 1
1 tatlı kaşığı miso ezmesi – 1 tatlı kaşığı sebze suyu konsantresi – 2 tatlı kaşığı Kikkoman Kavrulmuş Susam Yağı – 1 tatlı kaşığı acı sriracha – 2 tatlı kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu – ¼ tatlı kaşığı öğütülmüş zencefil – ¼ tatlı kaşığı acı kırmızı toz biber
Kavanozların her birine miso ezmesinin yarısını, sebze suyu konsantresini, Kikkoman Sesame Oil’i, sriracha sosunu, Kikkoman Soy Sauce’u, öğütülmüş zencefili ve acı kırmızı toz biberi bölüştürün.
Adım 2
100 gr pak choi – ½ havuç – 100 gr tofu – 50 gr soyulmuş edamame tohumu – 100 gr hazır ramen noodle
Pak choi'yi ince ince doğrayın, havucu ince çubuklar halinde ve tofuyu küpler halinde kesin. Doğranmış sebzeleri ve tofuyu kavanozlara yerleştirin. Edamame ve noodles’ı ekleyin.
Malzemelerin üzerine kaynar su dökün, 5 dakika bekleyip karıştırın ve servis yapın.
Püf noktası:
Hazır noodle alırken, pişirilmesi gerekmeyen bir noodle seçtiğinizden emin olun. Sadece 5 dakika kaynar suda bekletin.
Recept-ID: 1321
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet