Kavanozda ramen
Kavanozda ramen

Kavanozda ramen

toplam süre15 dak.
10 dak.hazırlık süresi
5 dak.pişme süresi

Pratik mi pratik bir ramen! Neredeyse kendi kendine pişen, basit ve lezzetli bir tarif: Taze salatayla kremamsı fıstıklı sosta hazır noodle’lar. Hem de kavanozda!

Malzemeler

2 porsiyon
1 tatlı kaşığı
miso ezmesi
1 tatlı kaşığı
sebze suyu konsantresi
1 tatlı kaşığı
acı sriracha
 ¼ tatlı kaşığı
öğütülmüş zencefil
 ¼ tatlı kaşığı
acı kırmızı toz biber
100 gr
pak choi
 ½ 
havuç
100 gr
tofu
50 gr
soyulmuş edamame tohumu
100 gr
hazır ramen noodle
Besin değerleri (porsiyon başı):1017 kJ / 243 kcal
8 grYağ
11,1 grProtein
33,6 grKarbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

1 tatlı kaşığı miso ezmesi – 1 tatlı kaşığı sebze suyu konsantresi – 2 tatlı kaşığı Kikkoman Kavrulmuş Susam Yağı1 tatlı kaşığı acı sriracha – 2 tatlı kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu ¼ tatlı kaşığı öğütülmüş zencefil –  ¼ tatlı kaşığı acı kırmızı toz biber

Kavanozların her birine miso ezmesinin yarısını, sebze suyu konsantresini, Kikkoman Sesame Oil’i, sriracha sosunu, Kikkoman Soy Sauce’u, öğütülmüş zencefili ve acı kırmızı toz biberi bölüştürün. 

Adım 2

100 gr pak choi –  ½  havuç – 100 gr tofu – 50 gr soyulmuş edamame tohumu – 100 gr hazır ramen noodle

Pak choi'yi ince ince doğrayın, havucu ince çubuklar halinde ve tofuyu küpler halinde kesin. Doğranmış sebzeleri ve tofuyu kavanozlara yerleştirin. Edamame ve noodles’ı ekleyin. 

Malzemelerin üzerine kaynar su dökün, 5 dakika bekleyip karıştırın ve servis yapın.

Püf noktası:

Hazır noodle alırken, pişirilmesi gerekmeyen bir noodle seçtiğinizden emin olun. Sadece 5 dakika kaynar suda bekletin.

Recept-ID: 1321

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

1 tatlı kaşığı miso ezmesi – 1 tatlı kaşığı sebze suyu konsantresi – 2 tatlı kaşığı Kikkoman Kavrulmuş Susam Yağı1 tatlı kaşığı acı sriracha – 2 tatlı kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu ¼ tatlı kaşığı öğütülmüş zencefil – ¼ tatlı kaşığı acı kırmızı toz biber

Kavanozların her birine miso ezmesinin yarısını, sebze suyu konsantresini, Kikkoman Sesame Oil’i, sriracha sosunu, Kikkoman Soy Sauce’u, öğütülmüş zencefili ve acı kırmızı toz biberi bölüştürün. 

100 gr pak choi – ½ havuç – 100 gr tofu – 50 gr soyulmuş edamame tohumu – 100 gr hazır ramen noodle

Pak choi'yi ince ince doğrayın, havucu ince çubuklar halinde ve tofuyu küpler halinde kesin. Doğranmış sebzeleri ve tofuyu kavanozlara yerleştirin. Edamame ve noodles’ı ekleyin. 

Malzemelerin üzerine kaynar su dökün, 5 dakika bekleyip karıştırın ve servis yapın.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.