Chili Biberli Deniztarağı
Hazırlanış
Adım 1
Yeşil soğan, çok ince halkalar halinde doğranır, soğuk su ile yıkanır ve kurutulur. Ispanak temizlenir ve irice doğranır. Bir tavada hafifçe sotelenir, tereyağı ilave edilip karabiber eklenir. Kikkoman doğal fermente soya sosu, Shichimi ile birlikte bir kapta karıştırılır.
Adım 2
Bir tavada yağ ısıtılır, deniztarakları her iki taraftan orta hararette kızartılır. Tava ocaktan alınır, soya sosu eklenir ve tekrar ısıtılır. Deniztarakları, içinde çevrilir. Sıcak deniztarakları, ıspanağın üzerine yerleştirilip üzerine biraz sos gezdirilir, taze soğan ve biber ile süslenir.
Püf noktası:
Glutensiz pişirmek için Kikkoman doğal fermente glutensiz soya sosu Tamari kullanmalısınız.
Japonlarımız Japon tapas olarak tasarlanmıştır. Her bir malzemenin miktarını iki katına çıkartın ve ana yemek olarak parmak yiyeceğine servis yapabilirsiniz.
Recept-ID: 459
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet