

Domuzlu Acılı Kimchi Rameni
Kikkoman Kimchi Acılı Biber Sosu ve Kikkoman Ramen Çorbası Konsantresi ile kolaylıkla hazırlayabileceğiniz bir ramen tarifi ile karşınızdayız. Acı miktarını istediğiniz gibi ayarlayın ve dilerseniz ev yapımı kimchi ile rameninize çıtır bir tat katın.
Hazırlanış
Adım 2
Eti, kimchiyi ve soğanı Kikkoman Kavrulmuş Susam Yağı ile az yağda ve yüksek ateşte durmadan karıştırarak (tercihen wok tavada) kızartın ve üzerine Kikkoman Soya Sosu ekleyin.
Adım 3
Ispanağı haşlayın.
Adım 4
Haşlanmış yumurtayı dilediğiniz şekilde hazırlayın.
Adım 5
Taze soğanı ince ince doğrayın.
Adım 6
Ramen eriştesini paketteki talimatlara uyarak pişirin.
Adım 7
Ramen çorbası için 420 ml suyu kaynatın ve Kikkoman Ramen Çorbası Konsantresini Kikkoman Kimchi Acılı Biber Sosunu ekleyerek karıştırın.
Adım 8
Hazırladığınız çorbayı iki ayrı kâseye aktarın. Ramen eriştesini iyice süzün ve çorbaya ekleyin.
Adım 9
Kızarttığınız kimchili eti ve haşlanmış ıspanağı ramenin üzerine koyun, yumurta ve yeşil soğanla süsleyin.
Adım 10
Son olarak dilediğiniz miktarda pul biber serptiğiniz rameniniz servise hazır. Afiyet olsun.
Recept-ID: 1103
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet