Domuzlu Acılı Kimchi Rameni

toplam süre 30 dak.
10 dak. hazırlık süresi
20 dak. pişme süresi

Kikkoman Kimchi Acılı Biber Sosu ve Kikkoman Ramen Çorbası Konsantresi ile kolaylıkla hazırlayabileceğiniz bir ramen tarifi ile karşınızdayız. Acı miktarını istediğiniz gibi ayarlayın ve dilerseniz ev yapımı kimchi ile rameninize çıtır bir tat katın.

Malzemeler

2 porsiyon
80 gr
domuz eti (hayvanın herhangi bir yeri olabilir)
 ½ 
soğan
150 gr
kimchi
1 yemek kaşığı
120 gr
ıspanak
2 
adet haşlanmış yumurta
60 gr
taze soğan
200 gr
ramen eriştesi

Kimchili çorba için

420 ml
kaynar su
Pul biber
Besin değerleri (porsiyon başı): 2573 kJ  /  614 kcal
20,3 gr Yağ
29,1 gr Protein
71,7 gr Karbonhidrat

Hazırlanış

Adım 2

Eti, kimchiyi ve soğanı Kikkoman Kavrulmuş Susam Yağı ile az yağda ve yüksek ateşte durmadan karıştırarak (tercihen wok tavada) kızartın ve üzerine Kikkoman Soya Sosu ekleyin.

Adım 3

Ispanağı haşlayın.

Adım 4

Haşlanmış yumurtayı dilediğiniz şekilde hazırlayın.

Adım 5

Taze soğanı ince ince doğrayın.

Adım 6

Ramen eriştesini paketteki talimatlara uyarak pişirin.

Adım 7

Ramen çorbası için 420 ml suyu kaynatın ve Kikkoman Ramen Çorbası Konsantresini Kikkoman Kimchi Acılı Biber Sosunu ekleyerek karıştırın.

Adım 8

Hazırladığınız çorbayı iki ayrı kâseye aktarın. Ramen eriştesini iyice süzün ve çorbaya ekleyin.

Adım 9

Kızarttığınız kimchili eti ve haşlanmış ıspanağı ramenin üzerine koyun, yumurta ve yeşil soğanla süsleyin.

Adım 10

Son olarak dilediğiniz miktarda pul biber serptiğiniz rameniniz servise hazır. Afiyet olsun.

Recept-ID: 1103

PDF formatında tarif

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Eti, kimchiyi ve soğanı Kikkoman Kavrulmuş Susam Yağı ile az yağda ve yüksek ateşte durmadan karıştırarak (tercihen wok tavada) kızartın ve üzerine Kikkoman Soya Sosu ekleyin.

Ispanağı haşlayın.

Haşlanmış yumurtayı dilediğiniz şekilde hazırlayın.

Taze soğanı ince ince doğrayın.

Ramen eriştesini paketteki talimatlara uyarak pişirin.

Ramen çorbası için 420 ml suyu kaynatın ve Kikkoman Ramen Çorbası Konsantresini Kikkoman Kimchi Acılı Biber Sosunu ekleyerek karıştırın.

Hazırladığınız çorbayı iki ayrı kâseye aktarın. Ramen eriştesini iyice süzün ve çorbaya ekleyin.

Kızarttığınız kimchili eti ve haşlanmış ıspanağı ramenin üzerine koyun, yumurta ve yeşil soğanla süsleyin.

Son olarak dilediğiniz miktarda pul biber serptiğiniz rameniniz servise hazır. Afiyet olsun.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.