Tofu ve mantarlı udon noodle sote
Asya pişirme tekniklerini Avrupa dokunuşlarıyla birleştiren füzyon tarzında leziz bir Asya yemeği. Japon udon noodle’larıyla tamamlanan bu doyurucu ve vejetaryen tabakta, hem farklı mantar türleri hem de Asya ve Avrupa mantarları bir arada kullanılabilir.
Malzemeler
Tofu:
Mantarlar:
Hazırlanış
Adım 1
Tofuyu küp şeklinde doğrayıp bir kaseye alın. Kikkoman Soy Sauce, bal, sarımsak, pirinç şarabı ve kekiği ekleyin. Hepsini iyice karıştırın.
Adım 2
Mantarları eşit parçalara kesin. Sarımsağı ince ince doğrayın ve pırasayı dilimleyin.
Adım 3
Tavada biraz sıvı yağ ısıtın. Tofuyu marinasyondan süzerek tavada altın rengis alana kadar kızartın. Marinasyon sosunu saklayın. Tofuyu tavadan alın.
Adım 4
Tavayı tekrar ısıtın ve mantarları yüksek ateşte 1-2 dakika kadar, kızarmaya başlayana kadar soteleyin. Sarımsak ve pırasayı ekleyin, yaklaşık 1 dakika soteleyin. Ispanak ve tofuyu ekleyip birlikte 1 dakika daha soteleyin. Udon noodle, Kikkoman Soy Sauce ve baharatları ekleyip iyice karıştırın. Kalan tofu marinasyonunu ekleyin. Tüm malzemeleri yaklaşık 1 dakika daha soteleyin.
Adım 5
Yemeği tabaklara servis edin.
Recept-ID: 1390
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet