Omlet ve Yer Fıstıklı Kinoa Kasesi ile Ilık Pirinç
Omlet ve Yer Fıstıklı Kinoa Kasesi ile Ilık Pirinç

Omlet ve Yer Fıstıklı Kinoa Kasesi ile Ilık Pirinç

toplam süre35 dak.
10 dak.hazırlık süresi
25 dak.pişme süresi

Lezzetli ve kolay bu vejetaryen kase, sağlıklı bir öğle veya akşam yemeği için mükemmel. Kinoa ve esmer pirinç yatağına kızarmış çıtır havuç, kırmızı lahana, Edamame ve altın renkli omlet ekleyin, ardından susamlı soya sosunu üzerinde gezdirin.

Malzemeler

2 porsiyon
2 
adet havuç
2 tatlı kaşığı
susam
Toz Köri
50 gr
Kinoa
50 gr
esmer pirinç
100 gr
kırmızı lahana
2 tatlı kaşığı
limon suyu
Taze çekilmiş karabiber
150 gr
donuk Edamame
2 yemek kaşığı
fıstık ezmesi
2 
yumurta
2 yemek kaşığı
doğranmış tuzlu yer fıstığı
Besin değerleri (porsiyon başı):2796 kJ / 669 kcal
34,2 grYağ
27,6 grProtein
58,1 grKarbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

Cut the carrots into 3-5 mm thick slices, fry in 1 tsp heated sesame oil for 8-10 minutes. Finish with the sesame seeds and season with the mirin-fu, 2-3 tsp soy sauce and ¼ tsp curry powder. 

Adım 2

Prepare the quinoa and rice according to package instructions. 

Adım 3

Slice the red cabbage into fine strips, fry in 1 tsp heated sesame oil, add about 100 ml water and cook for 10-15 minutes. Season with 2 tsp soy sauce, some lemon juice and pepper.

Adım 4

Cook the edamame for about 5 minutes. For the sauce, heat 100 ml water with the peanut butter and 2 tsp soy sauce, mix well and let it reduce down a bit.

Adım 5

Beat the eggs with 1 tsp soy sauce and fry them in the remaining oil to form an omelette. Cut the omelette in half and fold into 2 small omelettes. 

Adım 6

Arrange the quinoa, rice, carrots, red cabbage, edamame and omelettes in bowls, drizzle with the sauce, sprinkle with peanuts and serve.

Püf noktası:

İsterseniz taze tere veya çıtır filizlerle süsleyebilirsiniz.

Recept-ID: 1047

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Cut the carrots into 3-5 mm thick slices, fry in 1 tsp heated sesame oil for 8-10 minutes. Finish with the sesame seeds and season with the mirin-fu, 2-3 tsp soy sauce and ¼ tsp curry powder. 

Prepare the quinoa and rice according to package instructions. 

Slice the red cabbage into fine strips, fry in 1 tsp heated sesame oil, add about 100 ml water and cook for 10-15 minutes. Season with 2 tsp soy sauce, some lemon juice and pepper.

Cook the edamame for about 5 minutes. For the sauce, heat 100 ml water with the peanut butter and 2 tsp soy sauce, mix well and let it reduce down a bit.

Beat the eggs with 1 tsp soy sauce and fry them in the remaining oil to form an omelette. Cut the omelette in half and fold into 2 small omelettes. 

Arrange the quinoa, rice, carrots, red cabbage, edamame and omelettes in bowls, drizzle with the sauce, sprinkle with peanuts and serve.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03
04
05
06

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.