Hardal soslu ve Tamari (Glutensiz) soya soslu morina balığı
Hazırlanış
Adım 1
Patatesler, yaklaşık 25 dakika haşlanır, ıspanak yıkanır ve suyu süzülür.
Adım 2
Sos için krema, düşük ısıda ısıtılır, ocaktan alınır, doğal fermente glutensiz sosya sosu Tamari ve hardal ilave edilir, karıştırılıp kenara alınır. (Sos, servisten önce ısıtılmalıdır.)
Adım 3
Haşlanmış patatesler soyulur, çatalla ezildikten sonra içine tereyağı, yerfıstığı yağı ve 1 yemek kaşığı doğal fermente glutensiz soya sosu Tamari ilave edilerek karıştırılır. Balık filetoları, tuz ve karabiberle tatlandırılır, tavada kızgın yağda her iki tarafı kızartılır. 1 yemek kaşığı doğal fermente glutensiz soya sosu Tamari, bir tavada iyice ısıtılır ve ıspanak ilave edilir. Bir dakika sonra çevrilip ocaktan alınır.
Recept-ID: 241
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet