

Hardal soslu ve Tamari (Glutensiz) soya soslu morina balığı
Hazırlanış
Adım 1
Patatesler, yaklaşık 25 dakika haşlanır, ıspanak yıkanır ve suyu süzülür.
Adım 2
Sos için krema, düşük ısıda ısıtılır, ocaktan alınır, doğal fermente glutensiz sosya sosu Tamari ve hardal ilave edilir, karıştırılıp kenara alınır. (Sos, servisten önce ısıtılmalıdır.)
Adım 3
Haşlanmış patatesler soyulur, çatalla ezildikten sonra içine tereyağı, yerfıstığı yağı ve 1 yemek kaşığı doğal fermente glutensiz soya sosu Tamari ilave edilerek karıştırılır. Balık filetoları, tuz ve karabiberle tatlandırılır, tavada kızgın yağda her iki tarafı kızartılır. 1 yemek kaşığı doğal fermente glutensiz soya sosu Tamari, bir tavada iyice ısıtılır ve ıspanak ilave edilir. Bir dakika sonra çevrilip ocaktan alınır.
Recept-ID: 241
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet

![[Translate to Türkisch:] [Translate to Türkisch:]](https://www.kikkoman.com.tr/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Türkisch:] [Translate to Türkisch:]](https://www.kikkoman.com.tr/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















