Maydonoz ve armutla soba noodle
Maydonoz ve armutla soba noodle

Maydonoz ve armutla soba noodle

toplam süre60 dak.
20 dak.hazırlık süresi
40 dak.pişme süresi

Eşsiz bir sonbahar keyfi için mükemmel bir seçim! Ferahlatan armut ve rezene salatasının eşlik ettiği soba eriştesi ve kavrulmuş maydanozdan oluşan bu yemekle sonbahar havasının tadını çıkarın.

Malzemeler

2 porsiyon
150 gr
önceden pişirilmiş soba noodle’ları

Kavrulmuş maydonoz:

200 gr
maydonoz kökü
20 gr
vegan miso ezmesi
10 gr
şeker
1 yemek kaşığı
pirinç sirkesi

Sos:

60 gr
ketçap
30 ml
organik Worcestershire sosu

Garnitürler:

80 gr
soğan
40 gr
Şitaki mantarı
60 gr
havuç
60 gr
mor lahana
40 ml
kolza yağı

Salata:

1 
armut
70 gr
rezene
1 tatlı kaşığı
esmer şeker
30 ml
misket limonu suyu

Süslemek için:

1 tatlı kaşığı
kıyılmış frenk soğanı
Besin değerleri (porsiyon başı):2411 kJ / 567 kcal
20,4 grYağ
15,2 grProtein
79,9 grKarbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

200 gr maydonoz kökü – 40 ml Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu20 ml Kikkoman Kavrulmuş Susam Yağı20 gr vegan miso ezmesi – 10 gr şeker – 1 yemek kaşığı pirinç sirkesi

Maydonoz kökünü küçük parçalar halinde kesin ve diğer malzemelerle karıştırın. Bir fırın tepsisinin üzerine yayın ve 180 °C'de 30 dakika boyunca pişirin.

Adım 2

60 gr ketçap – 20 ml Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu30 ml organik Worcestershire sosu

Sos için tüm malzemeleri karıştırın.

Adım 3

80 gr soğan – 40 gr Şitaki mantarı – 60 gr havuç – 60 gr mor lahana – 40 ml kolza yağı – 150 gr önceden pişirilmiş soba noodle’ları

Soğanı şeritler halinde kesin, mantarları doğrayın. Yıkanmış havuç ve lahanayı jülyen doğrayın. Sebzeleri 3 dakika yağda kızartın, ardından noodle’ları ve sosu ekleyin. Bu şekilde 3 dakika daha pişirin. 

Noodle’ları paketin üzerindeki talimatlara göre pişirin.

Adım 4

1  armut – 70 gr rezene – 1 tatlı kaşığı esmer şeker – 40 ml Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu30 ml misket limonu suyu – 1 tatlı kaşığı kıyılmış frenk soğanı

Armudu ve rezeneyi ince ince doğrayın. Esmer şekeri, Kikkoman Soy Sauce’u, misket limonunun suyunu ekleyin. Ardından, doğradığınız malzemeleri ekleyin. Pişirdiğiniz Yaki Soba’yı bir tabağa koyun, üzerine fırınlanmış maydonozu ve kıyılmış frenk soğanlarını serpiştirin. Salatayı ayrı bir kapta servis edin.

Püf noktası:

Maydonoz yerine yaban havucu da kullanabilirsiniz.

Recept-ID: 1376

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

200 gr maydonoz kökü – 40 ml Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu20 ml Kikkoman Kavrulmuş Susam Yağı20 gr vegan miso ezmesi – 10 gr şeker – 1 yemek kaşığı pirinç sirkesi

Maydonoz kökünü küçük parçalar halinde kesin ve diğer malzemelerle karıştırın. Bir fırın tepsisinin üzerine yayın ve 180 °C'de 30 dakika boyunca pişirin.

60 gr ketçap – 20 ml Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu30 ml organik Worcestershire sosu

Sos için tüm malzemeleri karıştırın.

80 gr soğan – 40 gr Şitaki mantarı – 60 gr havuç – 60 gr mor lahana – 40 ml kolza yağı – 150 gr önceden pişirilmiş soba noodle’ları

Soğanı şeritler halinde kesin, mantarları doğrayın. Yıkanmış havuç ve lahanayı jülyen doğrayın. Sebzeleri 3 dakika yağda kızartın, ardından noodle’ları ve sosu ekleyin. Bu şekilde 3 dakika daha pişirin. 

Noodle’ları paketin üzerindeki talimatlara göre pişirin.

1 armut – 70 gr rezene – 1 tatlı kaşığı esmer şeker – 40 ml Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu30 ml misket limonu suyu – 1 tatlı kaşığı kıyılmış frenk soğanı

Armudu ve rezeneyi ince ince doğrayın. Esmer şekeri, Kikkoman Soy Sauce’u, misket limonunun suyunu ekleyin. Ardından, doğradığınız malzemeleri ekleyin. Pişirdiğiniz Yaki Soba’yı bir tabağa koyun, üzerine fırınlanmış maydonozu ve kıyılmış frenk soğanlarını serpiştirin. Salatayı ayrı bir kapta servis edin.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03
04

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.