Fıstık soslu sebzeli miso noodle
Fıstık sosunda lezzetlendirilmiş taze lahana, havuç ve edamameli miso noodle’ları ile noodle’a doyun! Sadece 20 dakikada tabağınızda!
Malzemeler
Hazırlanış
Adım 1
150 gr hazır ramen noodle – 100 gr pak choi – 1 soğan – ½ havuç – 30 gr soyulmuş edameme tohumu – 1 diş sarımsak – 1 tatlı kaşığı Kikkoman Kavrulmuş Susam Yağı
Noodle’ı paketin üzerindeki talimatlara göre pişirin.
Sebzeleri ince ince doğrayın ve Kikkoman Sesame Oil’de sık sık karıştırarak 2 dakika kızartın.
Adım 2
1 yemek kaşığı fıstık ezmesi – 1 tatlı kaşığı Kikkoman Kavrulmuş Susam Yağı – 2 tatlı kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu – 1 tatlı kaşığı miso ezmesi – ¼ tatlı kaşığı kırmızı acı toz biber – 1 yemek kaşığı limon suyu – 1 tatlı kaşığı şeker – 60 ml su
Tüm malzemeleri bir kapta karıştırın. Sebzelerle birlikte bir tavaya alın, pişirdiğiniz noodle’ları da ekleyin ve karıştırın.
Adım 3
1 taze soğan – 2 yemek kaşığı fıstık
Fıstıkları ve taze soğanı ince ince dilimleyin. Noodle’ı kaplara yerleştirin. Üzerine fıstık ve taze soğanları serpiştirin.
Recept-ID: 1322
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet