

Tofu Biftek
toplam süre
40 dak.
Besin değerleri (porsiyon başı):
815 kJ
/
194 kcal
12,0 gr
Yağ
6,8 gr
Protein
15,6 gr
Karbonhidrat
Hazırlanış
Adım 1
Tofu, kurulanır ve yaklaşık 1,5 cm kalınlığında dilimler halinde kesilir. Taze zencefil rendelenir ve taze soğan ince dilimler halinde doğranır.
Adım 2
Dip sos için tüm malzemeler tavada düşük ateşte ısıtılır - kaynatılmaz.
Adım 3
Tofu dilimleri, patates ununa batırılır ve 170° C'de yağda kızartılır. Alternatif olarak tofu, her iki taraftan çıtır çıtır olana kadar bir tavada 2-3 dakika boyunca kızartılır.
Adım 4
Tofu, sıcak sebze veya salata ve dip sos ile servis edilir.
Recept-ID: 173
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet