

İstiridye mantarlı ve poşe yumurtalı Amarant kasesi
Bu sağlıklı kasede Kikkoman soya sosu ve acı sos ile sotelenmiş istiridye mantarları, protein bakımından zengin Amarant yatağında çıtır kereviz sapı ve biberli roka salatasıyla buluşuyor. Bu lezzetli tarif, vejetaryen bir öğle yemeği veya akşam yemeği olabilir.
Malzemeler
Hazırlanış
Adım 1
Amarant'ı ambalajındaki talimatlara göre bir tencerede yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Adım 2
Kereviz sapını ½ cm boyutunda dilimleyin. Roka ve zeytinyağı ile bir kaseye alın.
Adım 3
Temizlenmiş istiridye mantarlarına Kikkoman Soya Sosu, acı biberi ve taze yeşillikleri ekleyin, ardından zeytinyağında kavurun.
Adım 4
Her şey hazır olduğunda yumurtaları da hazırlayın. Derin bir tencerede su kaynatın ve içine sirke ekleyin. Kaşıkla karıştırarak girdap yaratın ve içine bir yumurtayı kırın. Diğer yumurtayla da aynı işlemi tekrarlayın. Suyun yavaşça kaynaması için ocağı kısın ve her yumurtayı 2,5 dakika boyunca suda pişirin.
Adım 5
Amarant'ı istiridye mantarları, sebze salatası ve poşe yumurtalarla acı biber ve karabiberle çeşnilendirerek servis edin.
Recept-ID: 1048
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet