Kimchi pankekleri
Olağanüstü kimchi pankekler hazırlamak için yöntem ve malzemeler.
Malzemeler
Pankek hamuru için
Sos için
Hazırlanış
Adım 1
Pankek hamuru için Çin lahanasını yıkayın, hafif vurarak kurulayın ve kabaca doğrayın. Soğanı soyun ve ince dilimlerle kesin. Karidesleri boyutlarına göre keserek ikiye veya üçe ayırın.
Adım 2
Katkısız un ve patates nişastasını bir kaseye koyun, aşamalı olarak yaklaşık 90 ml su ekleyin ve topaklanma olmaması için pürüzsüz oluncaya kadar çırpın.
Adım 3
Kimchi İçin Kikkoman Kimchi Acı Biberli Sosu ekleyin ve karıştırın. Pankek hamuru için kalan malzemeleri (susam yağı hariç) ekleyin ve karıştırın.
Adım 4
Susam yağını yüksek ateşte bir kızartma tavasına koyun ve pankekleri kızartın. Önce bir tarafını çıtır çıtır oluncaya kadar kızartın, ardından ters çevirip diğer tarafı aynı şekilde kızartın.
Adım 5
Son olarak, biraz susam yağı serpiştirin ve çıtır çıtır oluncaya kadar kızartın. İsteğe bağlı olarak taze soğan halkaları ile süsleyin.
Adım 6
Sos için tüm malzemeleri karıştırın ve pankekler ile birlikte servis edin.
Recept-ID: 1024
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet