Rezene ve Ispanaklı Domatesli ve Sosisli Acılı Gnocchi

5 1 oy
toplam süre 50 dak.
50 dak. hazırlık süresi

Mutlu olmak için harika bir yemek. Lezzet dolu sosisler, soya sosu, domates ve taze gnocchi'nin birleşince bir tat cümbüşü ortaya çıkıyor.

Malzemeler

4 porsiyon
400 gr
çeşnili sosisi
1 yemek kaşığı
zeytinyağı
1 
soğan, ince doğranmış
2 
rezene yumrusu, küp küp doğranmış
3 
diş sarımsak, ezilmiş
800 gr
konserve kiraz domates
 ½ tatlı kaşığı
kaşığı pul biber
2 tatlı kaşığı
kurutulmuş kekik otu
2 
adet defne yaprağı
1 yemek kaşığı
domates salçası
500 gr
taze gnocchi (paket)
100 gr
kuzu ıspanak
Küçük demet fesleğen, yapraklar doğranmış
Rendelenmiş parmesan, servis için
Besin değerleri (porsiyon başı): 2399 kJ  /  572 kcal
26,3 gr Yağ
26,1 gr Protein
58,8 gr Karbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

Sosisler kesilir, sosis eti çıkarılır ve derisi atılır. Kenarları yüksek olan büyük bir tavada, yağ iyice kızdırılır. Sosisler 8-10 dakika kızartılır ve bir tahta kaşığın arkasıyla küçük parçalara ayrılır. Sosis eti altın kahverengi olana kadar kızardıktan sonra, bir tabağa alınarak kenarda bekletilir.

Adım 2

Soğan ve rezene tavaya eklenir ve yumuşayana kadar 10 dakika pişirilir. Sarımsak eklenir ve bir dakika daha pişirilir, daha sonra konserve domates, 200 ml su, pul biber, kekik, defne yaprağı, salça ve soya sosu ilave edilir. Düşük ateşte 20 dakika sos hafif koyulaşana kadar pişirilir ve isteğe göre baharat eklenir.

Adım 3

Bu sırada büyük bir tencerede su kaynatılır ve gnocchi paketin üzerindeki talimatlara göre pişirilir.

Adım 4

Gnocchi pişerken ıspanak yumuşayana kadar sosta karıştırılır. Gnocchi süzülür ve fesleğen ile sosun içine karıştırılır. Defne yaprakları çıkarılır, gnocchi 4 tabağa pay edilir ve parmesan peyniri ve bol miktarda taze karabiberle servis edilir.

Recept-ID: 164

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Sosisler kesilir, sosis eti çıkarılır ve derisi atılır. Kenarları yüksek olan büyük bir tavada, yağ iyice kızdırılır. Sosisler 8-10 dakika kızartılır ve bir tahta kaşığın arkasıyla küçük parçalara ayrılır. Sosis eti altın kahverengi olana kadar kızardıktan sonra, bir tabağa alınarak kenarda bekletilir.

Soğan ve rezene tavaya eklenir ve yumuşayana kadar 10 dakika pişirilir. Sarımsak eklenir ve bir dakika daha pişirilir, daha sonra konserve domates, 200 ml su, pul biber, kekik, defne yaprağı, salça ve soya sosu ilave edilir. Düşük ateşte 20 dakika sos hafif koyulaşana kadar pişirilir ve isteğe göre baharat eklenir.

Bu sırada büyük bir tencerede su kaynatılır ve gnocchi paketin üzerindeki talimatlara göre pişirilir.

Gnocchi pişerken ıspanak yumuşayana kadar sosta karıştırılır. Gnocchi süzülür ve fesleğen ile sosun içine karıştırılır. Defne yaprakları çıkarılır, gnocchi 4 tabağa pay edilir ve parmesan peyniri ve bol miktarda taze karabiberle servis edilir.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03
04

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.