Rezene ve Ispanaklı Domatesli ve Sosisli Acılı Gnocchi
Mutlu olmak için harika bir yemek. Lezzet dolu sosisler, soya sosu, domates ve taze gnocchi'nin birleşince bir tat cümbüşü ortaya çıkıyor.
Malzemeler
Hazırlanış
Adım 1
Sosisler kesilir, sosis eti çıkarılır ve derisi atılır. Kenarları yüksek olan büyük bir tavada, yağ iyice kızdırılır. Sosisler 8-10 dakika kızartılır ve bir tahta kaşığın arkasıyla küçük parçalara ayrılır. Sosis eti altın kahverengi olana kadar kızardıktan sonra, bir tabağa alınarak kenarda bekletilir.
Adım 2
Soğan ve rezene tavaya eklenir ve yumuşayana kadar 10 dakika pişirilir. Sarımsak eklenir ve bir dakika daha pişirilir, daha sonra konserve domates, 200 ml su, pul biber, kekik, defne yaprağı, salça ve soya sosu ilave edilir. Düşük ateşte 20 dakika sos hafif koyulaşana kadar pişirilir ve isteğe göre baharat eklenir.
Adım 3
Bu sırada büyük bir tencerede su kaynatılır ve gnocchi paketin üzerindeki talimatlara göre pişirilir.
Adım 4
Gnocchi pişerken ıspanak yumuşayana kadar sosta karıştırılır. Gnocchi süzülür ve fesleğen ile sosun içine karıştırılır. Defne yaprakları çıkarılır, gnocchi 4 tabağa pay edilir ve parmesan peyniri ve bol miktarda taze karabiberle servis edilir.
Recept-ID: 164
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet