Humuslu ve kekikli teriyaki soğanlı waffle
Zengin lezzetiyle herkesi memnun edecek glütensiz ve vegan waffle'lar. Dışı çıtır çıtır, içi yumuşak ve kabarık, kremalı humus, avokado ve teriyaki ile marine edilmiş karamelize soğan.
Malzemeler
Waffle:
Humus:
Teriyaki soğanı:
Ek olarak:
Hazırlanış
Adım 1
Vegan yoğurdu oda sıcaklığına kadar ısıtın. Bitki bazlı sütü ve yağı ekleyin ve karıştırın. Pirinç unu, patates nişastası, psyllium kabuğu, kabartma tozu ve Kikkoman soya sosunu ekleyin. İyice karıştırın.
Adım 2
Hazırlanan hamuru waffle pişirmek için kullanın.
Adım 3
Nohutları ½ çay kaşığı karbonat eklenmiş suda bir gece bekletin. Durulayın, üzerini taze su ile kapatın ve ½ çay kaşığı daha karbonat ekleyin. Nohutlar yumuşayana kadar yaklaşık 2 saat pişirin. Süzülmüş nohutlar hala ılıkken tahin, limon suyu, sarımsak, Kikkoman soya sosu ve kimyon ile karıştırın. Karışımı iyi bir blenderda pürüzsüz, kadifemsi bir kıvama gelene kadar püre haline getirin ve yavaş yavaş zeytinyağını ekleyin.
Adım 4
Soğanı şeritler halinde kesin, zeytinyağında birkaç dakika kavurun ve ardından Kikkoman soya sosunu ekleyin. Soğan yumuşadıktan sonra Kikkoman teriyaki marinesini ve kekik yapraklarını ekleyin ve biraz daha kavurun.
Adım 5
Waffle'ların üzerine humus sürün, ardından dilimlenmiş avokado ve teriyaki soğanı ekleyin. Taze kekik ile süsleyin ve servis edin.
Püf noktası:
Teriyaki soğan, sandviçler veya vegan burgerler gibi diğer yemeklere de harika bir katkı sağlar.
Recept-ID: 1212
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet