

Edamame-Pirinçli Füme Tofulu Bento Kutusu
Malzemeler
Hazırlanış
Adım 1
Pirinç, paket talimatlarına göre hazırlanır. Bu sırada edamame yıkanır, pirince eklenir ve kısa süre birlikte pişirilir. İkisi de süzülür ve Ponzu Limonlu soya sosuyla karıştırılır. Biber güzelce ayıklanır, yıkanır ve tofu ile birlikte küp şeklinde doğranır. Her ikisi de 1 tatlı kaşığı ısıtılmış susam yağında kızartılır, 2 yemek kaşığı soya sosu ile karıştırılır ve karabiberle tatlandırılır.
Adım 2
Marul yıkanıp kurulanır. Mango soyulur, meyveli kısmı şeritler halinde çekirdekten kesilerek küp küp doğranır.
Adım 3
Sos için kenevir tohumu, sirke, kalan yağ, kalan soya sosu ve agave şurubu karıştırılır, karabiberle tatlandırılır ve alıp götürmek için vida kapaklı kavanoza doldurulur. Kişniş yıkanır ve kurulanır. Malzemeler bir bento kutusuna/beslenme çantasına yerleştirilir, kişnişle süslenir, küçük sos paketi yanına eklenir ve alıp götürülene kadar buzdolabında saklanır.
Recept-ID: 651
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet