

Teriyaki karides ve avokadolu tost
Besin değerleri (porsiyon başı):
1531 kJ
/
365 kcal
2,1 gr
Yağ
21,4 gr
Protein
28,2 gr
Karbonhidrat
Hazırlanış
Adım 1
Avokado eti, sıkılmış limon suyuyla karıştırılıp ezilir, tuz ve biber ile tatlandırılır. Kızarmış ekmeğin üzerine sürülür.
Adım 2
Yağ, yapışkan olmayan bir tava veya wok tavada iyice ısıtılır ve karidesler 30 saniye kızartılır. Kavrulmuş sarımsaklı Kikkoman Sarımsaklı Teriyaki Sos eklenir ve karidesler pişene kadar birkaç dakika daha kızartılır.
Adım 3
Karidesler, Avokado tostun üzerine yerleştirilir, biraz kişniş serpilir ve limon suyu damlatılır.
Recept-ID: 148
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet