Marul, domates ve teriyaki soslu karnabaharlı tortilla dürüm
Mükemmel bir şekilde pişirilmiş karnabahar lokmaları, Kikkoman Teriyaki Sauce with Roasted Garlic, kavrulmuş sarmısak, çıtır marul, domates ve kaju fıstıklarıyla birleşip leziz bir tortillada buluşursa.
Hazırlanış
Adım 1
200 gr karnabahar – 100 gr buğday unu – 1 tatlı kaşığı tütsülenmiş kırmızı biber tozu – ½ tatlı kaşığı karabiber – 1 yemek kaşığı Kikkoman Daha Az Tuzlu Doğal Olarak Fermente Soya Sosu – 60 ml su – 1 yemek kaşığı Kikkoman Kavrulmuş Susam Yağı
Karnabaharı çiçeklerine ayırın.
Un, tütsülenmiş kırmızı toz biber, karabiber, Kikkoman Less Salt Soy Sauce, su ve Kikkoman Toasted Sesame Oil’i iyice karıştırın. Her bir karnabahar çiçeğini karışıma batırın ve yağlı kağıtla kaplı bir fırın tepsisine yerleştirin. 220°C'de 20 dakika pişirin.
Adım 2
120 ml Kikkoman Kavrulmuş Sarımsaklı Teriyaki Sos – 1 adet marul yaprağı – 1 domates – 2 tortilla
Pişen karnabahar çiçeklerini Kikkoman Teriyaki Sauce with Garlic’e batırıp tekrar fırın tepsisine dizin. 5 dakika daha pişirin.
Marul yapraklarını ayırın ve domatesi dilimleyin.
Kalan Kikkoman Teriyaki Sauce with Garlic’i tortillaların üzerine sürün, marul, karnabahar ve domatesi ekleyip sarın.
Püf noktası:
Tortilla dürümünüzü kırmızı soğan, biber ve salatalıkla zenginleştirebilirsiniz.
Recept-ID: 1326
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet