Marul, domates ve teriyaki soslu karnabaharlı tortilla dürüm
Marul, domates ve teriyaki soslu karnabaharlı tortilla dürüm

Marul, domates ve teriyaki soslu karnabaharlı tortilla dürüm

toplam süre30 dak.
10 dak.hazırlık süresi
20 dak.pişme süresi

Mükemmel bir şekilde pişirilmiş karnabahar lokmaları, Kikkoman Teriyaki Sauce with Roasted Garlic, kavrulmuş sarmısak, çıtır marul, domates ve kaju fıstıklarıyla birleşip leziz bir tortillada buluşursa.

Malzemeler

2 porsiyon
200 gr
karnabahar
100 gr
buğday unu
1 tatlı kaşığı
tütsülenmiş kırmızı toz biber
 ½ tatlı kaşığı
karabiber
60 ml
su
1 
adet marul yaprağı
1 
domates
2 
tortilla
Besin değerleri (porsiyon başı):2937.17 kJ / 702 kcal
25 grYağ
17,8 grProtein
90 grKarbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

200 gr karnabahar – 100 gr buğday unu – 1 tatlı kaşığı tütsülenmiş kırmızı biber tozu –  ½ tatlı kaşığı karabiber – 1 yemek kaşığı Kikkoman Daha Az Tuzlu Doğal Olarak Fermente Soya Sosu60 ml su – 1 yemek kaşığı Kikkoman Kavrulmuş Susam Yağı

Karnabaharı çiçeklerine ayırın. 

Un, tütsülenmiş kırmızı toz biber, karabiber, Kikkoman Less Salt Soy Sauce, su ve Kikkoman Toasted Sesame Oil’i iyice karıştırın. Her bir karnabahar çiçeğini karışıma batırın ve yağlı kağıtla kaplı bir fırın tepsisine yerleştirin. 220°C'de 20 dakika pişirin.

Adım 2

120 ml Kikkoman Kavrulmuş Sarımsaklı Teriyaki Sos1  adet marul yaprağı – 1  domates – 2  tortilla

Pişen karnabahar çiçeklerini Kikkoman Teriyaki Sauce with Garlic’e batırıp tekrar fırın tepsisine dizin. 5 dakika daha pişirin. 

Marul yapraklarını ayırın ve domatesi dilimleyin.

Kalan Kikkoman Teriyaki Sauce with Garlic’i tortillaların üzerine sürün, marul, karnabahar ve domatesi ekleyip sarın.

Püf noktası:

Tortilla dürümünüzü kırmızı soğan, biber ve salatalıkla zenginleştirebilirsiniz.

Recept-ID: 1326

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

200 gr karnabahar – 100 gr buğday unu – 1 tatlı kaşığı tütsülenmiş kırmızı biber tozu – ½ tatlı kaşığı karabiber – 1 yemek kaşığı Kikkoman Daha Az Tuzlu Doğal Olarak Fermente Soya Sosu60 ml su – 1 yemek kaşığı Kikkoman Kavrulmuş Susam Yağı

Karnabaharı çiçeklerine ayırın. 

Un, tütsülenmiş kırmızı toz biber, karabiber, Kikkoman Less Salt Soy Sauce, su ve Kikkoman Toasted Sesame Oil’i iyice karıştırın. Her bir karnabahar çiçeğini karışıma batırın ve yağlı kağıtla kaplı bir fırın tepsisine yerleştirin. 220°C'de 20 dakika pişirin.

120 ml Kikkoman Kavrulmuş Sarımsaklı Teriyaki Sos1 adet marul yaprağı – 1 domates – 2 tortilla

Pişen karnabahar çiçeklerini Kikkoman Teriyaki Sauce with Garlic’e batırıp tekrar fırın tepsisine dizin. 5 dakika daha pişirin. 

Marul yapraklarını ayırın ve domatesi dilimleyin.

Kalan Kikkoman Teriyaki Sauce with Garlic’i tortillaların üzerine sürün, marul, karnabahar ve domatesi ekleyip sarın.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.