

Doğu stili udon noodle salatası
Havalar ısındığında, soğuk udon noodle salatasıyla serinleyin. Ponzu sosu, leziz ton balığı ve taze sebzeler bu tarifi mükemmel bir yaz keyfine dönüştürüyor.
Malzemeler
Malzemeler:
Sosu için:
Hazırlanış
Adım 1

2 porsiyon udon noodle (dondurulmuş) – 2 yemek kaşığı filiz – 8 marul yaprağı – 80 gr salatalık (uzun, ince doğranmış) – 6 çeri domates (ikiye bölünmüş) – 60 gr havuç (uzun, ince doğranmış) – 4 dilim limon (ya da misket limonu)
Udon’u buzlarının çözülmesi için kaynar suya koyun. Ardından hemen soğuk suya alın ve kurutun. Sebzeleri yıkayın ve doğrayın.
Adım 2

80 gr ton balığı (bir kutu) – 2 yemek kaşığı mayonez – ½ yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu
Ton balığını baharatlandırın. Ardından mayonez ve Kikkoman Soy Sauce ile karıştırın.
Adım 3

4 yemek kaşığı Kikkoman Ponzu Yuzu Soya Sosu – 1 yemek kaşığı zeytinyağı – 2 yemek kaşığı mayonez – 1 tutam susam
Kikkoman Ponzu Soy Sauce – Yuzu, zeytinyağı, mayonez ve beyaz susamı karıştırın.
Servis için:
Marulu derin bir tabağa alın, udon noodle’larını ve kalan sebzeleri ekleyin. Ton balığını üzerine yerleştirin ve hepsinin üzerine sosu dökün.
Püf noktası:
Vegan versiyonu için, ton balığını tofuyla değiştirin.
Recept-ID: 1295
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet