

Vejetaryen Japon Rameni
Kızarmış tofu, pakçoy ve şitaki mantarı ile lezzetini katlayan ve eşsiz ahenge sahip bir vejeteryan japon tarifi. Kikkoman Ramen Çorbası Konsantresi ile siz de kolaylıkla bu lezzete erişebilirsiniz.
Hazırlanış
Adım 1
Kızarmış tofu için önce tofunun suyunu kâğıt havlu ile alın. Mikrodalgada (700w) 2 dakika boyunca pişirin, ardından 10 dakika boyunca yağda kızartın.
Adım 2
Şitaki mantarlı sos için mantarları su ve Kikkoman Ramen Çorbası Konsantresi içine 7 dakika boyunca kaynatın.
Adım 3
Havucu, pırasayı ve pakçoyu doğrayın. Doğradığınız sebzelerin her birini ve yeşil fasulyeleri ayrı ayrı yumuşayana kadar haşlayın.
Adım 4
Ramen eriştesini paketteki talimatlara uyarak pişirin.
Adım 5
Ramen çorbası için 540 ml suyu kaynatın ve Kikkoman Ramen Çorbası Konsantresini ekleyerek karıştırın.
Adım 6
Hazırladığınız çorbayı iki ayrı kâseye aktarın. Ramen eriştesini iyice süzün ve çorbaya ekleyin.
Adım 7
Pişen şitaki mantarlarını ve haşlanmış sebzeleri ekleyin. Son dokunuş olarak tofuyla süslediğiniz rameniniz servise hazır. Afiyet olsun.
Recept-ID: 1102
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet