Daikon Turplu Shabu-Shabu

toplam süre 20 dak.
20 dak. hazırlık süresi

Malzemeler

2 porsiyon
300 gr
Japon turbu Daikon
150 gr
ince dilimlenmiş haşlamalık domuz veya dana eti
40 gr
havuç
 ½ 
paket Shirataki noodle (veya: şeffaf noodle - yumuşak kıvamlı pişirilmiş)
1 demet
Mizuna (veya: ıspanak)

isteğe göre:

Haşlama suyu suyu için:

2 fincan
su
2 fincan
tavuk veya sebze suyu
2 yemek kaşığı
beyaz şarap (tatlı)
1 tatlı kaşığı
şeker
Besin değerleri (porsiyon başı): 1218 kJ  /  291 kcal

Hazırlanış

Turp, 15 cm uzunluğunda ince şeritler halinde kesilir. Domuz/dana eti ince ve büyük dilimler halinde kesilir, havuç, Mizuna (veya ıspanak irice doğranır) 5 cm uzunluğunda şeritler halinde kesilir. Shirataki noodle (veya şeffaf noodle) biraz haşlanır. Haşlama suyu için tüm malzemeler bir tencerede karıştırılır ve kalan malzemeler eklenir. Malzemeleri, Ponzu veya susam sosuna batırılarak tatlandırılıp keyifle yenir.

Recept-ID: 393

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Turp, 15 cm uzunluğunda ince şeritler halinde kesilir. Domuz/dana eti ince ve büyük dilimler halinde kesilir, havuç, Mizuna (veya ıspanak irice doğranır) 5 cm uzunluğunda şeritler halinde kesilir. Shirataki noodle (veya şeffaf noodle) biraz haşlanır. Haşlama suyu için tüm malzemeler bir tencerede karıştırılır ve kalan malzemeler eklenir. Malzemeleri, Ponzu veya susam sosuna batırılarak tatlandırılıp keyifle yenir.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.