Tatlı Soya Soslu Dana Filetosu
Besin değerleri (porsiyon başı):542 kJ / 129 kcal
5,3 grYağ
1 grProtein
3,5 grKarbonhidrat
Hazırlanış
Dana filetosu, 4-5 cm'lik parçalar halinde kesilir. Etler, her iki taraftan kızartılır. Alüminyum folyo ile sarılıp dinlendirilir. Sarımsak, dilimler halinde doğranır ve çıtır kıvam alana kadar kavrulur. Frenk soğanı, ince ince doğranır. Etler açılır ve servis yapılır. Kikkoman Pirinç İçin Soya Sosu üzerine dökün ve sarımsak parçaları ve frenk soğanı ile süsleyin.
Püf noktası
Japonlarımız Japon tapas olarak tasarlanmıştır. Her bir malzemenin miktarını iki katına çıkartın ve ana yemek olarak parmak yiyeceğine servis yapabilirsiniz.
Recept-ID: 62
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet