

Soya sütlü Kimchi yahnisi
Malzemeler
Hazırlanış
Adım 1
Domuz etini küçük parçalara ayırın.
Adım 2
Çin lahanasını yıkayın, yaprakların alt kısımlarını yaklaşık 2 cm ve üst kısmını yaklaşık 4-5 cm genişliğinde şerit halinde kesin.
Adım 3
Pak choi’yi yıkayın, alt kısımları 4 eşit parça ve üst kısımlarını yaklaşık 5 cm olacak biçimde kesin.
Adım 4
Mantarları hazırlayın.
Adım 5
Tofuyu 3-4 cm’lik küpler halinde kesin.
Adım 6
Tavayı ısıtın, susam yağı (veya zeytin yağı) ekleyin ve domuz etini kızartın. Domuz etinin rengi değiştiğinde Çin lahanası, pak choi ve mantarları ekleyin ve bunları da kızartın.
Adım 7
200 ml su, sake ve Kimchi İçin Kikkoman Kimchi Acı Biberli Sosu ekleyin ve pişirmeye devam edin.
Adım 8
Tofuyu ekleyin ve orta sıcaklıkla ısıtın. Soya sütü ve Gochujang (veya miso) ekleyin ama kaynatmayın.
Adım 9
Taze soğanı halkalar halinde kesin, yıkayın, ekleyin ve servis edin.
Püf noktası
İsteğe göre udon veya ramen eriştesi ile servis edin
Recept-ID: 1022
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet


![[Translate to Türkisch:] [Translate to Türkisch:]](https://www.kikkoman.com.tr/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Türkisch:] [Translate to Türkisch:]](https://www.kikkoman.com.tr/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















