Izgara hellimli pita ekmeği
Klasik pitaya yeni bir yorum! Yoğun günlerde leziz bir atıştırmalık: Hellimli, çıtır sebzeli ve soslu pita ekmeği.
Hazırlanış
Adım 1
2 yemek kaşığı süzme yoğurt – 2 yemek kaşığı Kikkoman Daha Az Tuzlu Doğal Olarak Fermente Soya Sosu – 2 yemek kaşığı limon suyu – 1 yemek kaşığı zeytinyağı – 2 pita ekmeği
Sos için tüm malzemeleri karıştırın ve pita ekmeğinin üzerine sürün.
Adım 2
200 gr hellim peyniri – ½ yemek kaşığı kekik – ½ yemek kaşığı mercanköşk – 1 yemek kaşığı zeytinyağı
Hellim peynirini ikiye bölün, zeytinyağı ve otlarla ovalayın. Izgara tavasında her iki tarafını da kızartın.
Adım 3
1 avokado – ½ biber – ½ uzun salatalık – 20 gr ıspanak
Pita ekmeklerini ıspanak, dilimlenmiş sebzeler ve ızgara hellimle doldurun.
Recept-ID: 1303
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet