

Ragù Bianco ve Soya Soslu Tagliatelle
Hazırlanış
Adım 1
Tagliatelle için: Un, un tahtasına alınır, ortasına bir oyuk açılır, yumurtalar ve bir tutam tuz eklenir. Önce çatalla, sonra elle karıştırılır. Pürüzsüz bir hamur oluşana kadar yaklaşık 10 dakika yoğurulur; hamur yuvarlanıp streç film ile sarılır. 30 dakika dinlenmeye bırakılır.
Adım 2
Hamur, merdane veya makarna makinesi ile orta kalınlıkta açılır ve tagliatelle kesilir. Hamur, unlu bir yüzeyde birkaç dakika dinlendirilir.
Adım 3
Baharatlama için: Ragu bianco sos için kereviz, havuç ve soğan doğranır. Bir tavada biraz zeytinyağı ısıtılır ve sebzeler eklenir. Düşük ateşte birkaç dakika pişirilir. Küçük parçalara doğranmış sosis ve kıyma eklenir ve kavrulur. Sonra beyaz şarap eklenir.
Adım 4
Şarap iyice karıştırıldığında, karabiber eklenir. Biraz su veya et suyu eklenir ve daha fazla pişmeye bırakılır. Kapağı kapalı yaklaşık 30 dakika pişirilir. Gerekirse su eklenir. Sosun pişmesi neredeyse tamamlandığında, soya sosu eklenir.
Adım 5
Tagliatelle, büyük bir tavada tuzlu suda pişirilir. Pişirme süresi, makarnanın seçilen kalınlığına bağlı olarak değişir. Süzülür ve ragù bianco ile servis yapılır.
Recept-ID: 312
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet