Soya sosunu en doğru saklama şekli

Kikkoman Doğal Fermente Soya Sosu’nun raf ömrü ve açıldıktan sonra eşsiz lezzetini olabildiğince uzun süre koruması için ideal saklama şartları her zaman merak ediliyor. Birkaç basit şeye dikkat ettikten sonra soya sosunuzu çok uzun süreler keyifle kullanabilirsiniz.

Şişe üzerindeki tavsiye edilen tüketim tarihi size soya sosunu yemekleriniz, soslarınız ve marinatlarınız için ne kadar süre boyunca afiyetle kullanabileceğinizi gösterir.

Şişeyi açtıktan sonra en ideali buzdolabında saklamaktır. Böylece Kikkoman Doğal Fermente Soya Sosu’nun kalitesini uzun süreler boyunca muhafaza edebilirisiniz. Soya sosu oksijenle temas ettiğinde zamanla daha koyu bir renk alır. Ancak sosu soğuk bir ortamda muhafaza ettiğiniz zaman oksitlenmeyi engellemiş olursunuz.

Kikkoman Doğal Fermente Soya Sosu aylarca bozulmadan duracaktır. Bizim size tavsiyemiz şişeyi açtıktan sonra tadını muhafaza etmesi için buzdolabında saklamanız. İlk günkü tazeliğini korumak için kapağın altındaki kapakçığı her kullanım sonrasında geri yerine takmayı unutmayın.

Daha fazlasını keşfet

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.

Heyecan verici bilgilerden, lezzetli tariflerden ve eğlenceli yarışmalardan haberdar olmak ister misiniz?

Bültenimize abone olun