Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu

vegan

Su, soya fasulyesi, buğday, tuz.

UMAMİ LEZZETİNİ AÇIĞA ÇIKARIN!

Kikkoman doğal olarak mayalanmış soya sosu, hem pişirme sırasında hem de tabakta her yemeğe bir şeyler katar. Dolgun aromasıyla, Asya yemeklerinde olduğu kadar dünya mutfaklarında da eşit derecede ev sahipliği yapar. Kikkoman soya sosunun büyülü dokunuşu, doyurucu bir bolonezden sulu bir burgere kadar günlük yemekleri zenginleştirir. Hatta salata soslarına, kremalı dip soslara veya tatlılara aşırı güç vermeden ekstra bir "Kikk" verir.

Soya sosumuzu 300 yıllık bir tarifi izleyerek üretmek için sadece 4 saf malzeme - su, soya fasulyesi, buğday ve tuz - gerekir. Hiçbir katkı maddesi, renklendirici, koruyucu veya aroma arttırıcı kullanılmaz ve tüm içeriklerimiz GDO içermez. Ayrıca soya sosumuzu olgunlaşması için birkaç ay bekletiyoruz, böylece özellikle yüksek umami seviyelerini, eşsiz aromasını ve berrak rengini geliştirebiliyor.

Kikkoman'a özgü, yoğun ve tuzlu lezzeti elde etmenin tek yolu budur. Farkı gerçekten tadabilirsiniz.

Bilmekte fayda var: Kikkoman Soya Sosu %100 vegandır, kapsamlı bir şekilde test edilmiştir ve Avrupa Vejetaryen Birliği (EVU) tarafından V-Label sertifikasına sahiptir. Umami yiyeceklerin tadını nasıl daha iyi hale getirir.

 

ÜRÜNLERIMIZ KEŞFEDIN

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.

Heyecan verici bilgilerden, lezzetli tariflerden ve eğlenceli yarışmalardan haberdar olmak ister misiniz?

Bültenimize abone olun