Hindi Tsukune Şişleri
Malzemeler
Tsukune için:
Soya glazür için:
Garnitür için:
Hazırlanış
Adım 1
Çöp şişler en az 30 dakika soğuk suda bekletilir, böylece ızgara altında yanmazlar.
Adım 2
Soya glazür için malzemeler küçük bir tavada karıştırılır ve miktar yarı yarıya azalıncaya kadar 10 dakika orta ateşte pişirilir. Oda sıcaklığında soğumaya bırakılır.
Adım 3
Bu arada, tsukune için malzemeler büyük bir kaseye alınır. Tüm malzemeler eşit şekilde karışana kadar temiz ellerle iyice karıştırılır. Yaklaşık 24 tane mini köfte yuvarlanır. Sertleşmeleri için 30 dakika soğutulur.
Adım 4
Izgara önceden iyice ısıtılır. Her ıslanmış şişe iki veya üç köfte çekilir (şişlerin boyutuna bağlı olarak) ve yağlı bir fırın tepsisine yerleştirilir.
Adım 5
Şişler 10-15 dakika ızgara yapılır, birkaç dakikada bir çevrilir ve altın sarısı olana kadar bolca glazür sürülür. Servis yapmadan önce üzerine taze soğan serpilir.
Recept-ID: 296
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet