Biber soslu nohut ve edamame
Biberli ve yoğun bir sosla servis edilen nohut ve edamame, iç ısıtıcı bir kış yemeği için harika bir fikirdir.
Malzemeler
Sos:
Ek olarak:
Hazırlanış
Adım 1
Küp küp doğranmış biberleri zeytinyağında soteleyin. Kabukları koyulaşınca otları ve domates passatayı ekleyin. 10 dakika pişirin, Kikkoman soya sosu ve karabiber ile tatlandırın ve pürüzsüz bir sos haline getirin.
Adım 2
Ayrı bir tavada zeytinyağını ısıtın ve nohut ve edamamı ince kıyılmış sarımsak, zencefil ve acı biber ile soteleyin. Altın kahvesi renginde kızardıklarında sos ile birlikte servis edin.
Adım 3
Yemeğin üzerine kabak çekirdeği ve taze maydanoz yaprakları serpin.
Püf noktası:
Bu yemeğin tadı en iyi pirinçle çıkar ama kuskus veya patates püresi ile de servis edebilirsiniz.
Recept-ID: 1211
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet