

Kaju fıstıklı, biberli kızarmış marine tavuk budu
toplam süre
60 dak.
60 dak.
hazırlık süresi
Besin değerleri (porsiyon başı):
2117 kJ
/
505 kcal
34 gr
Yağ
35 gr
Protein
14,4 gr
Karbonhidrat
Hazırlanış
Adım 1
Fırın önceden ısıtılır: fanlı fırın, 200°C/180°C (gazlı fırın ayarı: 6). Tavuk butları ve soğan dilimleri büyük bir kavurma tavasına yerleştirilir. Üzerine yağ gezdirilip 30 dakika fırında kızartılır.
Adım 2
30 dakika sonra biber ilave edilir ve üzerine kavrulmuş sarımsaklı Teriyaki sos gezdirilir. 15 dakika daha fırında piştikten sonra üzerine kaju fıstığı serpilir ve 10 dakika süreyle tekrar fırına verilir. Kızarmış patates veya pilav ile servis yapılır.
Recept-ID: 412
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet