Teriyaki Coleslaw (Lahana Salatası) ve Sriracha Soslu Tofu Burger
Malzemeler
Coleslaw (lahana salatası) için
Dressing sos için
Ayrıca
Hazırlanış
Adım 1
Coleslaw (lahana salatası) için kırmızı lahananın dış yaprakları çıkartılır, lahana dörde bölünür, kök kısmı kesilerek çıkartılır ve lahana ince şeritler halinde kesilir. Havuç temizlenir, soyulur ve soyucu kullanarak şeritler halinde kesilir. Teriyaki Marine, yoğurt ve hardal karıştırılır, lahana ve havuçla karıştırılır ve karabiberle tatlandırılır.
Adım 2
Dressing sos için, yoğurt, Sriracha ve soya sosu karıştırılır. Tofu 4 dilime bölünür. Un ve susamı karıştırılır, tofu birkaç kez çevirilir ve tuz ve karabiber eklenir. Yağ bir tavada ısıtılır ve tofu her iki taraftan yaklaşık 3-4 dakika kızartılır. Soğan soyulur ve şeritler halinde kesilir. Marul yıkanıp kurulanır.
Adım 3
Hamburger ekmekleri ortadan ikiye kesilir. Alt kısmına Teriyaki Coleslaw, marul, stofu, kimchi ve soğan yerleştirilir, üzerine biraz dressing sos gezdirilir, ekmeğin üst kısmı yerleştirilip tofu burger servis edilir.
Recept-ID: 145
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet