Kızarmış domuz bonfile ve kırmızı biber sosuyla tuzlu karabuğday kasesi

toplam süre 55 dak.
15 dak. hazırlık süresi
40 dak. pişme süresi

Karabuğday, kuruyemiş tadı ve esmer pirince benzer dokusuyla oldukça besleyici bir tahıldır. Sulu domuz eti ve tütsülenmiş tatlı biber sosuyla yapılan bu kolay tarif, sağlıklı ve doyurucu bir akşam yemeği için harika.

Malzemeler

2 porsiyon
100 gr
karabuğday
300 gr
domuz bonfile
 ½ tatlı kaşığı
toz kırmızı biber
 ½ tatlı kaşığı
kuru dağ kekiği
 ½ tatlı kaşığı
kuru kekik
2 yemek kaşığı
sıvı yağ
1 yemek kaşığı
zeytinyağı
50 gr
soğan
150 gr
kırmızı biber
150 gr
kabak
200 gr
domates püresi
1 tatlı kaşığı
acı toz biber
 ½ tatlı kaşığı
toz karabiber
1 yemek kaşığı
doğranmış maydanoz
20 gr
kabak çekirdeği
20 gr
ay çekirdeği
Besin değerleri (porsiyon başı): 3117 kJ  /  745 kcal
39,5 gr Yağ
47,6 gr Protein
46 gr Karbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

Doğranmış soğanı zeytinyağında kısık ateşte kavurun. Ardından yıkanmış ve küp doğranmış sebzeleri ekleyin. Yumuşayana kadar kavurun, ardından sebzeleri 1 cm geçecek şekilde su ekleyin. Domates püresini, Kikkoman soya sosunu, baharatları ve maydanozu da içine ekleyin. Kapağını kapatın ve ara ara karıştırarak 30 dakika pişirin.

Adım 2

Fırını 200 dereceye ısıtın. Domuz bonfileyi Kikkoman soya sosu, toz biber ve taze yeşilliklerle kaplayın, ardından iki yüzünü de sıvı yağda kısa süre kızartın. Isıya dayanıklı bir kaba yerleştirip 20 dakika fırında pişirin.

Adım 3

Bu sırada karabuğdayı ambalajındaki talimatlara göre pişirin. Biraz kırmızı biber sosu, dilimlenmiş domuz eti ve üzerine çekirdekleri serperek kaselere bölüp servis edin.

Recept-ID: 1049

PDF formatında tarif

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Doğranmış soğanı zeytinyağında kısık ateşte kavurun. Ardından yıkanmış ve küp doğranmış sebzeleri ekleyin. Yumuşayana kadar kavurun, ardından sebzeleri 1 cm geçecek şekilde su ekleyin. Domates püresini, Kikkoman soya sosunu, baharatları ve maydanozu da içine ekleyin. Kapağını kapatın ve ara ara karıştırarak 30 dakika pişirin.

Fırını 200 dereceye ısıtın. Domuz bonfileyi Kikkoman soya sosu, toz biber ve taze yeşilliklerle kaplayın, ardından iki yüzünü de sıvı yağda kısa süre kızartın. Isıya dayanıklı bir kaba yerleştirip 20 dakika fırında pişirin.

Bu sırada karabuğdayı ambalajındaki talimatlara göre pişirin. Biraz kırmızı biber sosu, dilimlenmiş domuz eti ve üzerine çekirdekleri serperek kaselere bölüp servis edin.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03

Daha fazlasını keşfet

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.