

Kızarmış domuz bonfile ve kırmızı biber sosuyla tuzlu karabuğday kasesi
Karabuğday, kuruyemiş tadı ve esmer pirince benzer dokusuyla oldukça besleyici bir tahıldır. Sulu domuz eti ve tütsülenmiş tatlı biber sosuyla yapılan bu kolay tarif, sağlıklı ve doyurucu bir akşam yemeği için harika.
Malzemeler
Hazırlanış
Adım 1
Doğranmış soğanı zeytinyağında kısık ateşte kavurun. Ardından yıkanmış ve küp doğranmış sebzeleri ekleyin. Yumuşayana kadar kavurun, ardından sebzeleri 1 cm geçecek şekilde su ekleyin. Domates püresini, Kikkoman soya sosunu, baharatları ve maydanozu da içine ekleyin. Kapağını kapatın ve ara ara karıştırarak 30 dakika pişirin.
Adım 2
Fırını 200 dereceye ısıtın. Domuz bonfileyi Kikkoman soya sosu, toz biber ve taze yeşilliklerle kaplayın, ardından iki yüzünü de sıvı yağda kısa süre kızartın. Isıya dayanıklı bir kaba yerleştirip 20 dakika fırında pişirin.
Adım 3
Bu sırada karabuğdayı ambalajındaki talimatlara göre pişirin. Biraz kırmızı biber sosu, dilimlenmiş domuz eti ve üzerine çekirdekleri serperek kaselere bölüp servis edin.
Recept-ID: 1049
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet