Deniz mahsüllü mini tortilla
İdeal bir atıştırmalık! Mini tortillalar baharatlı patatesleri, karışık deniz mahsüllerini, edamemeyi ve biberi bir araya getirdi. Hem de enfes az tuzlu soya sosu ile. Hazırlaması da yemesi de kolay bir tarif!
Malzemeler
Hazırlanış
Adım 1
3 yemek kaşığı bitkisel yağ – 400 gr önceden pişirilmiş patates küpleri – 200 gr küp küp kesilmiş renkli biberler – 1 ince doğranmış soğan – 1 diş ezilmiş sarmısak – 250 gr buzu çözülmüş deniz mahsülü – 150 gr kabuklu edameme
Yağı yaklaşık 26 cm’lik bir tavada kızdırın ve kalan malzemeleri yaklaşık 3 dakika kızartın.
Adım 2
8 yumurta – 60 ml Kikkoman Daha Az Tuzlu Doğal Olarak Fermente Soya Sosu – ½ tatlı kaşığı tatlı kırmızı pul biber – Taze öğütülmüş karabiber
Malzemeleri karıştırın, sebze ve deniz mahsülü karışımına dökün, üzerini kapatın ve düşük ısıda 20-30 dakika pişirin.
Adım 3
2 yemek kaşığı doğranmış maydanoz
Soğumuş deniz mahsüllü tortillayı ince parçalara bölün, üzerine maydonoz serpin. Dilerseniz dışarıda tüketmek için paketleyebilirsiniz.
İpucu:
Fırına dayanıklı bir tavanız varsa tortillayı ocak yerine önceden ısıtılmış 180°C fırında 20-30 dakika kadar üstü açık pişirebilirsiniz.
Recept-ID: 1288
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet