Deniz mahsüllü mini tortilla
Deniz mahsüllü mini tortilla

Deniz mahsüllü mini tortilla

toplam süre40 dak.
10 dak.hazırlık süresi
30 dak.pişme süresi

İdeal bir atıştırmalık! Mini tortillalar baharatlı  patatesleri, karışık deniz mahsüllerini, edamemeyi ve biberi bir araya getirdi. Hem de enfes az tuzlu soya sosu ile. Hazırlaması da yemesi de kolay bir tarif!

Malzemeler

4 porsiyon
3 yemek kaşığı
bitkisel yağ
400 gr
önceden pişirilmiş patates küpleri
200 gr
küp küp kesilmiş renkli biberler
1 
ince doğranmış soğan
1 
diş ezilmiş sarmısak
250 gr
buzu çözülmüş deniz mahsülü
150 gr
kabuklu edameme
8 
yumurta
 ½ tatlı kaşığı
tatlı kırmızı pul biber
Taze öğütülmüş karabiber
2 yemek kaşığı
doğranmış maydonoz
Besin değerleri (porsiyon başı):1629 kJ / 392 kcal
20 grYağ
28 grProtein
21 grKarbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

3 yemek kaşığı bitkisel yağ – 400 gr önceden pişirilmiş patates küpleri – 200 gr küp küp kesilmiş renkli biberler – 1  ince doğranmış soğan – 1  diş ezilmiş sarmısak – 250 gr buzu çözülmüş deniz mahsülü – 150 gr kabuklu edameme

Yağı yaklaşık 26 cm’lik bir tavada kızdırın ve kalan malzemeleri yaklaşık 3 dakika kızartın.

Adım 2

8  yumurta – 60 ml Kikkoman Daha Az Tuzlu Doğal Olarak Fermente Soya Sosu ½ tatlı kaşığı tatlı kırmızı pul biber – Taze öğütülmüş karabiber

Malzemeleri karıştırın, sebze ve deniz mahsülü karışımına dökün, üzerini kapatın ve düşük ısıda 20-30 dakika pişirin.

Adım 3

2 yemek kaşığı doğranmış maydanoz

Soğumuş deniz mahsüllü tortillayı ince parçalara bölün, üzerine maydonoz serpin. Dilerseniz dışarıda tüketmek için paketleyebilirsiniz.

İpucu:

Fırına dayanıklı bir tavanız varsa tortillayı ocak yerine önceden ısıtılmış 180°C fırında 20-30 dakika kadar üstü açık pişirebilirsiniz.

Recept-ID: 1288

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

3 yemek kaşığı bitkisel yağ – 400 gr önceden pişirilmiş patates küpleri – 200 gr küp küp kesilmiş renkli biberler – 1 ince doğranmış soğan – 1 diş ezilmiş sarmısak – 250 gr buzu çözülmüş deniz mahsülü – 150 gr kabuklu edameme

Yağı yaklaşık 26 cm’lik bir tavada kızdırın ve kalan malzemeleri yaklaşık 3 dakika kızartın.

8 yumurta – 60 ml Kikkoman Daha Az Tuzlu Doğal Olarak Fermente Soya Sosu ½ tatlı kaşığı tatlı kırmızı pul biber – Taze öğütülmüş karabiber

Malzemeleri karıştırın, sebze ve deniz mahsülü karışımına dökün, üzerini kapatın ve düşük ısıda 20-30 dakika pişirin.

2 yemek kaşığı doğranmış maydanoz

Soğumuş deniz mahsüllü tortillayı ince parçalara bölün, üzerine maydonoz serpin. Dilerseniz dışarıda tüketmek için paketleyebilirsiniz.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.