

Çörek mantarlı ravioli
Bu klasik İtalyan lezzetinde önemli olan, süsleme olarak servis edilen gevrek amaretti kurabiyesiyle birlikte doğru miktarda çörek mantarı kullanmaktır.
Hazırlanış
Adım 1
Mantarları küçük küçük doğrayın. Soğanları ve sarımsağı soyun ve onları da ince ince doğrayın.
Adım 2
Tüm malzemeleri 2 dal kekikle soteleyin ve çörek mantarı tozu, şeker ve Kikkoman Soya Sosu çeşnilendirin. Ocağı kısın ve yoğun bir kıvam alana kadar pişmeye bırakın. Bu karışımı bir kaseye alın.
Adım 3
Maydanozu yıkayıp kuruladıktan sonra ince ince kıyın ve karışıma ekleyin.
Adım 4
Mantı hamurunu yuvarlayın ve bir kupa kullanarak daireler şeklinde kesin. Kesilmiş mantı hamurlarına yumurta sarısı sürün, ortalarına karışımdan koyun ve katlayıp sertçe bastırın.
Adım 5
Servis etmeden önce ravioliyi kaynar suda 3-4 dakika haşlayın, ardından süzüp amaretti kurabiye kırıntılarıyla biraz tereyağında çevirin.
Recept-ID: 1078
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet