Somon Tatarlı Krep
toplam süre45 dak.
30 dak.marine süresi
15 dak.hazırlık süresi
Besin değerleri (porsiyon başı):536 kJ / 128 kcal
4,5 grYağ
6 grProtein
15,9 grKarbonhidrat
Hazırlanış
Somon filetosu ince dilimlere doğranıp doğal fermente soya sosuyla tatlandırıldıktan sonra 30 dakika buzdolabında bekletilir. Armut, arpacık soğan ve kişniş ince ince kıyılır. Hazırladığımız somon dilimleri ince ince kıyıldıktan sonra armut, arpacık soğan ve kişnişle karıştırılır. Kreplerin üzerine labne peyniri sürülür, bunun üzerine somon tatarı ilave edilir. Keta havyarı ve frenk maydanozuyla süslenir. Sofraya sunarken üzerine bir kaç damla soya sosu dökülür.
Recept-ID: 424
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet