Somon Tatarlı Krep

toplam süre 45 dak.
30 dak. marine süresi
15 dak. hazırlık süresi

Malzemeler

4 porsiyon
150 gr
somon filetosu, Sashimi kalitesinde olmalı
 ½ 
armut
2 
arpacık soğan
2 
kişniş veya maydanoz sapları
50 gr
labne peyniri
20 
adet Krep
30 gr
keta havyarı
2 
dal frenk maydanozu
Besin değerleri (porsiyon başı): 536 kJ  /  128 kcal
4,5 gr Yağ
6 gr Protein
15,9 gr Karbonhidrat

Hazırlanış

Somon filetosu ince dilimlere doğranıp doğal fermente soya sosuyla tatlandırıldıktan sonra 30 dakika buzdolabında bekletilir. Armut, arpacık soğan ve kişniş ince ince kıyılır. Hazırladığımız somon dilimleri ince ince kıyıldıktan sonra armut, arpacık soğan ve kişnişle karıştırılır. Kreplerin üzerine labne peyniri sürülür, bunun üzerine somon tatarı ilave edilir. Keta havyarı ve frenk maydanozuyla süslenir. Sofraya sunarken üzerine bir kaç damla soya sosu dökülür.

Recept-ID: 424

PDF formatında tarif

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Somon filetosu ince dilimlere doğranıp doğal fermente soya sosuyla tatlandırıldıktan sonra 30 dakika buzdolabında bekletilir. Armut, arpacık soğan ve kişniş ince ince kıyılır. Hazırladığımız somon dilimleri ince ince kıyıldıktan sonra armut, arpacık soğan ve kişnişle karıştırılır. Kreplerin üzerine labne peyniri sürülür, bunun üzerine somon tatarı ilave edilir. Keta havyarı ve frenk maydanozuyla süslenir. Sofraya sunarken üzerine bir kaç damla soya sosu dökülür.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01

Daha fazlasını keşfet

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.