Kızarmış sebzeli pirinç yufkası noodle
Soğan, havuç ve lahanayla saniyeler içinde pişen bu enfes pirinç yufkası noodle yemeğine biraz da susam eklediniz mi, tadından yenmez! Leziz ve basit bir tarif.
Hazırlanış
Adım 1
8 adet pirinç yufkası – 1 yemek kaşığı Kikkoman Kavrulmuş Susam Yağı
4 adet pirinç yufkasını bir kase ılık suda yumuşayana kadar bekletin. Kikkoman Sesame Oil ile yağlanmış bir tahtanın üzerine çıkarın ve üst üste yerleştirin. Birbirlerine yapışmaları için bastırın ve ardından 2 dakika boyunca su dolu kaseye geri koyun. Bunları tahtaya yerleştirin ve yağlı bir bıçakla 1-2 cm genişliğinde şeritler halinde kesin. Şeritleri tekrar suya koyun ve elle ayırın. Ayırdıktan sonra, şeritleri kuru bir kaba ekleyin.
Kalan 4 pirinç yufkasıyla tekrarlayın.
Adım 2
1 yemek kaşığı Kikkoman Kavrulmuş Susam Yağı – 0,13 mor lahana – ½ sarı biber – ½ havuç – 1 soğan – 2 diş sarımsak – 2 yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu – ½ yemek kaşığı bal
Lahana, biber, havuç ve soğanı doğrayın. Sebzeleri bir tavaya alıp Kikkoman Sesame Oil ile kızartın. Üzerine sarmısağı ekleyin. Kikkoman Soy Sauce’u balla karıştırın. Tavaya dökün, sebzelerle ve noodle’larla (kestiğiniz şeritlerle) karıştırın.
Adım 3
1 yemek kaşığı susam – 1 taze soğan
Taze soğanı dilimleyin ve susamle birlikte, yemeğin üzerine serpiştirin.
Recept-ID: 1302
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet