Üstü bal kaplı pratik jambon

toplam süre 70 dak.
10 dak. hazırlık süresi
60 dak. pişme süresi

Baharatları ve hoş kokusuyla hayalleri süsleyen bir birleşim. Bu tatlı ekşi terbiyeli bal kaplı jambonu hazırlamak ise inanılmaz kolaydır.

Malzemeler

4 porsiyon
700 gr
az pişirilmiş derili jambon
150 gr
bal
60 gr
tereyağı
15 
diş sarımsak
Besin değerleri (porsiyon başı): 1873 kJ  /  448 kcal
21,2 gr Yağ
35,8 gr Protein
30,4 gr Karbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

Fırını önceden 165°C'ye ısıtın. 

Adım 2

Jambon derisinin üzerine baklava deseni çizip fırın kabına koyun. Sarımsakları üzerini çizdiğiniz jambonların içine yerleştirin.

Adım 3

Tereyağını eritin ve bunu bal ve Kikkoman soya sosuyla karıştırın.

Adım 4

Jambonu fırın kabında yaklaşık 35 dakika pişirdikten sonra üzerine birkaç kez daha terbiye sürün.

Adım 5

Son olarak jambona biraz daha renk vermek için fırını 200 °C'ye ayarlayın. 

Recept-ID: 1069

PDF formatında tarif

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Fırını önceden 165°C'ye ısıtın. 

Jambon derisinin üzerine baklava deseni çizip fırın kabına koyun. Sarımsakları üzerini çizdiğiniz jambonların içine yerleştirin.

Tereyağını eritin ve bunu bal ve Kikkoman soya sosuyla karıştırın.

Jambonu fırın kabında yaklaşık 35 dakika pişirdikten sonra üzerine birkaç kez daha terbiye sürün.

Son olarak jambona biraz daha renk vermek için fırını 200 °C'ye ayarlayın. 

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03
04
05

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.