Avokado ve Elmalı Vejetaryen Gunkan Maki Sushi
Avokado, elma, mayonez ve pilavlı vejetaryen Gunkan Maki Sushi yapmak için yöntem ve malzemeler.
Hazırlanış
Adım 1
Bir kapta küp küp doğranmış elma ve avokadoları mayonez ile karıştırın.
Adım 2
Nori yosununu kesin: Yosunun kenarından 3 cm'lik şeritleri görünen şerit üzerinden kesin ve bir kenara koyun.
Adım 3
Görünen şerit üzerinden 4 adet Nori şeridi kesin ve bir kenara koyun (yaklaşık 3 cm x 15 cm 4 yaprak).
Adım 4
4 x 20 g suşi pirincini ıslatmış olduğunuz parmaklarınızla oval toplar haline getirin.
Adım 5
Her topun etrafına bir Nori şeridi yerleştirin, biraz glütenli pirinç ile "yapıştırın" ve iyice bastırın.
Adım 6
Hazırladığınız elma ve avokado karışımından her bir pirinç topunun üzerine bir porsiyon koyun.
Adım 7
Gunkan'ı ince elma dilimleri ve avokado ile süsleyip Kikkoman soya sosuyla servis edin.
Püf noktası:
Pirinci pişirirken pirinç oranını şu şekilde kullanın: Su = 1 : 1. Suşi pirinci hazırlanırken geleneksel pirincin hazırlanmasına göre daha az su kullanılır.
*Suşi pirinci (yaklaşık 1 kg pişmiş suşi pirinci)
450 g (540 ml) Japon pirinci
450 ml su
Önce pirinci pişirin, sonra aşağıdaki baharatlar ile baharatlayın
Suşi pirinci için 100 ml Kikkoman baharatı
veya alternatif olarak:
70 ml pirinç sirkesi
30 g şeker
15 g tuz
Recept-ID: 944
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet