Somon frittata (İtalyan omleti)
Leziz somon ve altın rengi patatesleri geleneksel İspanyol tortilla’sında harmanlayan, taze kuşkonmazla çıtayı yükselten bu tarifin tadına varın.
Hazırlanış
Adım 1
4 yumurta – 1 yemek kaşığı Kikkoman Daha Az Tuzlu Doğal Olarak Fermente Soya Sosu – 1 tatlı kaşığı karabiber – 60 gr haşlanmış patates – ¼ demet yeşil kuşkonmaz – 150 gr pişmiş somon
Yumurtaları Kikkoman Less Salt Soy Sauce ve karabiberle birlikte çatalla çırpın. Dilimlenmiş patates, doğranmış kuşkonmaz ve doğranmış somonla karıştırın.
Adım 2
1 yemek kaşığı zeytinyağı – 1 yemek kaşığı maydonoz – 20 gr roka
Zeytinyağını bir tavada ısıtın. Yumurtaları ve diğer malzemeleri ekleyin. Yumurtalar pişene kadar kapağı kapalı tutun. Maydonozla süsleyip, roka salatasının üzerinde servis edin.
Recept-ID: 1317
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet