Tatlı-ekşi sebze sote
Tatlı ve ekşi soya sosuyla lezzetlendirilmiş bu sebzeli yemek, vazgeçilmez bir lezzet patlaması sunuyor. Ana yemek veya garnitür olarak sunabileceğiniz bu tarifte, dilediğiniz sebzeleri kullanabilirsiniz!
Malzemeler
Sos:
Süslemek için:
Hazırlanış
Adım 1
Biberleri küp küp, kabağı yarım ay şeklinde, havucu çubuklar halinde, pırasayı dilimler halinde kesin. Brokoli ve karnabaharı eşit boyutlarda çiçeklere ayırın. Yeşil soğanı ince dilimleyin.
Adım 2
Sarımsak ve zencefili bir kasede rendeleyin. Bal, limon suyu, Kikkoman Soy Sauce ve ketçabı ekleyip iyice karıştırın.
Adım 3
Tavada biraz sıvı yağ ısıtın ve havuç ile pırasayı ekleyin. Yaklaşık 1 dakika soteleyin. Biberleri, kabağı, brokoliyi, karnabaharı, dondurulmuş bezelyeleri (veya dondurulmuş edamame), yeşil soğanı ve tatlı bezelyeleri ekleyin. 3-5 dakika kadar soteleyin. Sosu ekleyip iyice karıştırın. 1-2 dakika daha soteleyin.
Adım 4
Üzerine fıstık veya susam serpiştirerek servis edin.
Recept-ID: 1393
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet